ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Melo Dzemaili
Bruma Sneijder Emre
Umut

Şunu çıkar sahaya yenilsekte olur anasını satayım, artık Selçuğu, Burağı, Balta'yı görmek istemiyorum, Yekta'yı sol kanatta görmek istemiyorum.​

c303dc3e7211589a7c984f38b2fad44a.jpg

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Güzel Kadro bence. Ilerileyen dakikda Hamitin yerine Olcan girse harika olur

nGzy1V.jpg

Selçuk: "Sen o bizim karşı komşunun çocuğu çingene yusuf musun yoksa la?"

Kara çocuk: "He valla.."

D-Smart mı veriyor maçı?

hamit in mutlaka oynamasi gereken bir mac..Adamınn uzaktan sutları yeter kaleyi tutturuyor..
Drogbayı yolla umutla burakla CL de oyna basarı ıste...Yonetimide taraftarıda futboldan anlamıyor takım naapsın....Yonetim sımdı chealse de herhafta gol atan forveti yoluyor taraftarda buna goz yumuyor.......UEFA ya gitsek nolacak 4 yedigimiz takımlar koleksiyonunu genisletiris baska bisey olmaz..

Bu maç Furkan oynasa bari. Yekta, Selçuk'u izleyince sinirlerim bozuluyor.

Bu maç Furkan oynasa bari. Yekta, Selçuk'u izleyince sinirlerim bozuluyor.

Adam , bizim doğru dürüst top oynanmayan ligimizde bile forma şansı tanımıyor Furkan gibi bir çocuğa , bu kadar kilit noktada olan bir Avrupa mücadelesinde mi oynatacak , yapmayın hocam Allah aşkına , keşke oynatsa ama im-kan-sız !

Şansa, bala kazansak bari ya.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma oynasin baska birsey istemiyorum artik Selcuk Burak yedek kalsin fln demiyorum, Bruma Olcan oynasinlar Kanat baska birsey istemiyorum ya...

Bir yanım nefretle dolu ve Prandelli' nin gitmesi için kaybetmeyi isterken, diğer yarım Galatasaray' ın kaybetmesine asla tahammül etmeyip kazanmak istiyor.

Karışık duygular içerisindeyim. Ne hale soktun sen bizi Prandelli.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt