ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

Muslera
Tarik Chedjou Semih Telles
Melo Hamit
Olcan Sniper Bruma
Umut

Ideal kadro rahat alirdik.. ama cikarmaz Deli.. Bruma 11 deymis duydum? Insallah..

Dsmart olmasa evde vallahi izlemezdim ama arkadaşlarda gelince mecburen izleyecez, inşallah yine kanser olmayız, özellikle ilerde top tutan adam olmazsa izlenmez bu maç, o yüzden Bruma kesinlikle oynamalı, en azından çalım atıyor, kanada taşıyor, faul alıyor, takımın çıkmasını sağlıyor.

Adam , bizim doğru dürüst top oynanmayan ligimizde bile forma şansı tanımıyor Furkan gibi bir çocuğa , bu kadar kilit noktada olan bir Avrupa mücadelesinde mi oynatacak , yapmayın hocam Allah aşkına , keşke oynatsa ama im-kan-sız !

Prandelli artık uzatmaları oynadığının farkında. O yüzden ben bugün 1-2 sürpriz bekliyorum. Aksi takdirde olumsuz bir sonuç çıkarsa yarın %90 kovulur.

Bruma olsa ne yazar beyler? Çocuğun özgüveni, maç ritmi, herşeyi yerle bir oldu başımızdaki teknik direktör bozuntusu yüzünden. Bu kadar zor ve stres düzeyi yüksek bir maçta ne kadar etkili olabilir? kötü oynayacak sonra idiotler tv lerde bruma 12 mio luk çöp diyecekler.

Kazansak bile yollanmalı Prandelli ancak zor , Prandelli'den kurtulmak için , ŞL'de grubu sonuncu tamamlamayı göze alır mıydınız elinizde olsa ?

bruma oynasa ne olacak,cocuk debelenip duracak,koca gs takımı 3 kisiyle hücum ediyor,hadi burakı cıkar,sneijder ve bruma,rezalet

sistemine tüküreyim pdeli

Bruma'yı oynatırsa aynı Başakşehir maçında yaptığını yapacak. Defolup gideceğini anlayınca tak diye Bruma'yı oyuna almıştı korkusundan orada ağır sövmüştüm futbol cahiline.

Bruma olsa ne yazar beyler? Çocuğun özgüveni, maç ritmi, herşeyi yerle bir oldu başımızdaki teknik direktör bozuntusu yüzünden. Bu kadar zor ve stres düzeyi yüksek bir maçta ne kadar etkili olabilir? kötü oynayacak sonra idiotler tv lerde bruma 12 mio luk çöp diyecekler.

O idiotler den burada da fazlasi ile mevcut.

O idiotler den burada da fazlasi ile mevcut.

Görmedim burda , ama eminim vardır. Bruma'yı resmen göz göre göre kaybediyoruz, bu çocukta Galatasaray tarihini değiştirebilecek potansiyel var. Gerçekten çok yetenekli, geldiğinden beri gram ilerleyemedi tam tersine geriye gitti mental olarak.

az tv de real macı mı var? sıfresız baska nerde ızleyebılırız renktaslar bı yardım edın

Anderlecht'den çok Prandelli korkutuyor beni ya yok böyle bir şey.
Şu adam kalp krizinden gitse üzülmem o derece nefret oluştu ya.

Heycean felan bırakmadılar ama ne olursa olsun işallah bugün kazanırız. Hocaya ve birçok şeye rağmen kazanalım artık.

koskoca Galatasaray'ı ilk defa bir avrupa maçı öncesi bu kadar silik bir havaya soktuğu için Allah onu islah etsin.
bruma oynasa ne olacak? fizik olarak ne durumda kimse bilmiyor.
o kadar kritik bir maç ve bir o kadar da havadan yoksun olarak çıkıyoruz resmen.
yazıklar olsun bu duruma getirdikleri için bu takımı.

Normalde şu maç konusu en az 100 sayfayı bulurdu şimdiye kadar ancak prandelli ve basiretsiz yönetim sağolsun neredeyse kimsenin umrunda değil.

UEFA Avrupa ligi çöp takımlarla dolu, şansa falan kazanırsak UEFA'da ilerleyebiliriz. Bir taraftan bunu düşünüyorum , bir taraftan da eğer çok ağır bir mağlubiyet alırsak (4 ten fazlası) Prandelli'nin bileti kesilebilir belki diye umuyorum.

UEFA Avrupa ligi çöp takımlarla dolu, şansa falan kazanırsak UEFA'da ilerleyebiliriz. Bir taraftan bunu düşünüyorum , bir taraftan da eğer çok ağır bir mağlubiyet alırsak (4 ten fazlası) Prandelli'nin bileti kesilebilir belki diye umuyorum.

aman hocam daha fazla kanser olmayalım
elenmek daha hayırlı bence

Uefaya gidersek birde üstüne kazara son 8'e filan kalırsak bu italyan kalır.

Geri
Üst Alt