ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

Sonuncu olursak son 2 yılın prestiji yerle bir olur. 3. olmak lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------------------------------------------muslera------------------------------

------tarık-------------------semih---------------------koray-------------telles----

---------------------------------------------chedjou------------------------------

-------hamit-----------------melo--------------------selçuk----------sneijder------

------------------------------------------------umut-----------------------------

Bir kural var ya alt yapıdan bilmem kac tane oyuncuyu kadronda bulundurman lazım diye. Muhtemelen Emre Can da Aydın, Çolak falan ile beraber bundan kadroya alınmıştır.

I am the one who knocks!

Onu biliyorum da Koray'ı da ekleyebilirdi.Real'in Barca'nın Juve'nin kadrosu kalabalık ama bizimki çok az.İsteseydi koyabilirdi gibi geldi bana.

Onu biliyorum da Koray'ı da ekleyebilirdi.Real'in Barca'nın Juve'nin kadrosu kalabalık ama bizimki çok az.İsteseydi koyabilirdi gibi geldi bana.
Mantık aramak gerek yok bu herifin işlerinde. Allah bilir kafasında nasıl bir düşünce vardı listeyi verirken.

I am the one who knocks!

TT Arena’daki 3-0’lık Trabzonspor maçının ardından taraftarın hedef tahtasına koyduğu Cesare Prandelli konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.

Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın İtalyan teknik adamla dün Florya’da yaptığı 6 saatlik zirvenin ardından bugünkü yönetim kurulu toplantısında Cesare Prandelli’nin Galatasaray’daki geleceği masaya yatırıldı.

Söz konusu toplantıda Prandelli ile yola devam etme kararı alınırken, sarı-kırmızılıların kritik önem taşıyan Anderlecht maçından beraberlik ya da mağlubiyetle ayrılması durumunda İtalyan çalıştırıcıyla yolların kesin olarak ayrılacağı öğrenildi

Bahadır Çokişler AMK

AMK diyorsa doğrudur.Bu maçı kaybetmemiz lazım.

B05ZNnuCAAEuzPX.jpg:large

Beograda göndermek lazim senyoru

Bedava GS Ceket sapka filan da ''hediye'' olarak vermek lazim.

Ancak öyle kurtuluruz bu amatörden.

İşte Galatasaray'ın Anderlecht kadrosu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile yarın saat 21.45'te deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ın Belçika'ya hareket eden oyuncu kadrosu belli oldu. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Cesare Prandelli, Goran Pandev, Emre Çolak ve sakatlığı bulunan Dzemaili ile Hakan Balta'yı Anderlecht maçının kadrsouna almadı.

Cesare Prandelli aynı zamanda daha önce Şampiyonlar Ligi'nde 18 kişilik kadroda yer vermediği genç oyuncu Emre Can Coşkun'u da Belçika'ya götürdü.

Galatasaray'ın Anderlecht karşılaşması için kamp kadrosu şekilde:

Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut
Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Can Coşkun, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Veysel Sarı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt