ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

Furkanı daha bir dakika bile oynatmadı teknik direktörümüz ama her maça götürüyor.

I am the one who knocks!

Pandev ve Çolak'ı götürmemiş Belçika'ya. Yaptığı hiç bir hareketin anlamı yok adamın ya. Hadi diyelim Çolak'ı beğenmedin son maçta, Pandev'i neden almadın kadroya, adamı oyuna bile sokmadın son maç? Yabancı sınırı da yok. Pandev iyi olduğu için demiyorum ama Prandelli kadar tutarsız adam görmedim.

Pandev ve Çolak'ı götürmemiş Belçika'ya. Yaptığı hiç bir hareketin anlamı yok adamın ya. Hadi diyelim Çolak'ı beğenmedin son maçta, Pandev'i neden almadın kadroya, adamı oyuna bile sokmadın son maç? Yabancı sınırı da yok. Pandev iyi olduğu için demiyorum ama Prandelli kadar tutarsız adam görmedim.
Ligde sadece 3 yabancı ile maça başlayan bir adamdan bahsediyoruz. Daha ötesi var mı yani, yerliler leş oğlu leş ama sen hepsini oynatıyorsun.

I am the one who knocks!

Furkanı daha bir dakika bile oynatmadı teknik direktörümüz ama her maça götürüyor.

I am the one who knocks!

Furkan yemin ediyorum futbollu unutmustur . simdi oynatsan taraftara yem olacak !!

Yazik ya cocuk karabukte tek basina orta sahayi sirtliyordu , Hazirlik maclarinda guzel oynadi .. Ama nedense hazirlik maclarinda parliyanlarin hic biri kadroda olmuyor ? Adaletsizlik mi p.likmi ben anlamiyorum

Full değişik kadroyla cıkar şimdi. Bide doğru kadroda ola bilir ama yenilir o kadro büyük ihtimalde.
Neden mi? Futbol öyle yaz boz tahtası şeklinde bir takım oyunu değil.
Istikrarlı bir 11 sahaya sürmeyorsan hiç bir başarı bekleme.
Bunu biz 2 yıldır yaşıyoruz. Avrupada farklı kadro, ligde farklı. Fm oynuyor bizdeki hocalar. Fm de bile takımlar error verir herhalde

6-3-1 filan çiksarsa hiç sasirmam.

Önde Olcan-Emre-Yasin.

FW: Burak Yilmaz.

Sneijder yedek, Bruma ilk 18de yok.

Vasat amatör herif.

Furkan yemin ediyorum futbollu unutmustur . simdi oynatsan taraftara yem olacak !!

Yazik ya cocuk karabukte tek basina orta sahayi sirtliyordu , Hazirlik maclarinda guzel oynadi .. Ama nedense hazirlik maclarinda parliyanlarin hic biri kadroda olmuyor ? Adaletsizlik mi p.likmi ben anlamiyorum
Aynen öyle. Hazırlık maçlarında öne çıkanlar kadroya giremiyor. Furkan,Bruma ve şu an A2 yi sırtlayan Sinan Gümüş.

I am the one who knocks!

Aynen öyle. Hazırlık maçlarında öne çıkanlar kadroya giremiyor. Furkan,Bruma ve şu an A2 yi sırtlayan Sinan Gümüş.

I am the one who knocks!

Amrabat bile yeri geldi hazirlik maclarinda , buraktan daha cok gol atti performansi daha iyidi .. ama nedense o hazirlik maclarindan hic kimse kadroda yok hepsi yedek a2 , ama eski curuk elmalar kadroda ..

Muslera
Tarık-Semih-Ched-Telles
Hamit-Melo-Bruma
Sneijder
Umut-Pandev

Böyle çıksak kazanırız maçı.

muslera

camdal ----- gunter ------ kaya ------ telles

chedjou
melo -------------- sneijder

bruma--------- bulud --------- adin

İstediğim ilk 11:
1290.jpg

Prandelli'nin ilk 11'i:

1291.jpg

Muslera ve Chedjou nun Allah yardimcisi olsun.

Bu arada Balta sakatmis ondan kurtulduk, Telles e laf edenler iyi bir dusunsun.
Pandev de muzmim sakat cikmis, onu kim aldiysa ............

Ben böyle bir herif görmedim ya madem Telles ile başlayacaktın maçı Hakan Balta'yı oynatmayacaktın.. 3 yabancıyla çıktığın Trabzon maçında Telles ile başlasaydın ya...

Edit: Sakatmış sanırım..

Geri
Üst Alt