ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

Bu takımın çok ciddi bir revizyona ihtiyacı var.

Yalnız Prandelli'yş göndermek sorunu çözmez. Yani kısaca bize Halilodzic lazım...

yaklaşık 10yıldır maçların 1 dakikasını bile kaçırmayan ben bugün ikinci yarıyı izlemicem . inşallah son maçın olur prandelli daha ne diyelim hergün beddua etmekten bıktım

Burak, Hamit, Selçuk. 8 kişi oynuyoruz. Öyle ya da böyle eğer yenilirsek bari fark yiyelim, belki bu sefer yönetim 3'e 5'e bakmayıp o korkak, beceriksiz adamı gönderir.

Hamit - Olcan. Selçuk - Furkan. Burak - Umut. Bu 3 değişiklik lzm bize ama göreceksin ikinci yarı brumayı çıkaracak.

Chedjou Melo Semih savaşta gibiler hele Chedjou o ne panik o ne korku 50 metre havalandırarak uzaklaştırıyo topu hide sağa sola bağırıp görev yerine geçiyo son kale filminden sahneler gibi.. Anasını satıyım karşıdaki Anbderlecht köylüleri bizimkilerine potemkin zırhlısı geliyo

Bir Sampiyonlar Ligi macinda 45 dakika kalemizi gole kapatsak sasardim zaten. Rakibin amatör küme seviyesinde olmasi lazim bize gol atmamasi icin.

Muslera
REZALET Chedjou REZALET Telles
Melo Furkan
Olcan Sneijder Bruma
Umut

En acilinden maca baslamasi gereken kadroya dönmeli. Istifa etmeden önce biraz onurlu olsun. Hamit, Selcuk ve Burak'i almasi lazim.

Bu herifler ne oynuyor da Galatasaray'da ilk 11 oynayabiliyor? Su adamlara 10 milyon euro garanti ücret verdigimize yaniyorum, 3'ü de yeteneksiz.

Hoca ne yapsın. Ruhsuzlar adam gibi basmaktan bile aciz. Ulan şu alan savunması denen lanet olası şeyi kim çıkardıysa allah bin belasını versin. Rakibe basmadan nasıl top alacaksınız. Bizden bir halt olmaz.

Dsmart, dijitürk abi iptal ettiriyorum olmaz bu kadar artık bıktım ya, maç olmasın diye dua eder oldum, kendimi kaybetmişim Hamit'e öyle bir sövüyorum ki evdekiler tv bıraktı beni izliyor.

bi -iki isim haricinde alayı..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben sahada futbol adına hiçbirşey göremiyorum.En önemli maç ve futbolcularda en ufak motivasyon yok yazık çok yazık.

Amrabat olsaydi la bari yine o top tutuyodu hirsliydi.Ve GALATASARAY'da oynamanin ne demek oldugunu biliyordu.

Artık Avrupa macerası bitti.

Derhal Sinan Gümüş, Birhan, Recep B. Yılmaz, Hüseyin Altuğ, Bruma, Telles ezından sürekli 18'de alınmalıdır.

Burak, Selçuk, Hamit uzun süre 18'e alınmamalı.

mourinho gelsede burakla selçuk ikilisi olduğu sürece bu takımdan bir cacık olmaz beyler furkan umut oynasaydı 4 5 tane atmayacaktık sonuçta anderlete ama hiç değilse olumlu bir futbol izlerdik hücuma çıkardık felan umut hava toplarını alır rakibi bozar doğru presle oyun kurdurtmaz nadir atakları ofsayt ile sonuçlandırmazdı furkan ise rezil selçuk yerine iyi tekniği yüksek pres gücü dinamikliği ile gayette bir lampard olmayacaktı tabikide olumlu işler yapabilirdi 500 defa söyledik

Bu kadar nasil dayanır bizim yonetim alp yalmam gelcekti ne guzel bu duygundan baskan olmaz prandelli clk sacma isler yapiyo atak oyunu boyle oynanmaz defans rezil mancini daha iyiymis dicegimi hic dusunmezdim

Muslera - iyi
Chedjou - Cok iyi
Semih - Berbat (Koray > Semih!)
Tarik - 5 para..pardon 4,75 Para Etmez Anadolu herif. Rüzgar gelse düsecek. Ikinci yari ikinci sari dan oyundan atilir tahmince.
Telles - Tarikdan daha iyi, yinede biraz durgun. Mac eksi belli oluyor
Melo - iyilerden biri
Selcuk - COK KÖTÜ
Bruma - bazen isik bazen karanlik..yinede üstünde durulmali
Hamit - ÖLMÜS Hamit beyler.. R.I.P
Sneijder - Buün Kötü Gününde..takima uymus
Burak - Sen futbolcuysan bende Astronot um

Hamit, Selcuk ve Burak < 3 Mil. € aliyor..Gülermisin Aglarmisin.

takimin öz güveni diye bir sey kalmamis. sanki 11 kisi toplanmis ilk defa birlikde maca cikiyorlar gibi.
sezonun ilk devresi bitecek nerdeyse . uyum sifira yakin olurmu bir takimda yahu.

edit: her mac farkli farkli kadroyla cikarsan olacagi bu zaten

Geri
Üst Alt