ŞL 14/15 D Grubu 5.Maç | Anderlecht 2-0 Galatasaray | M.S | 26 Kasım

Ebru Gursoy ‏@ebru__gursoy 44 dk.44 dakika önce
Sozlesmede; basarisiz olursan, su kadar maci bu farkla kaybedersen soyle boyle olur, sana babayi veririz maddesi yok mu hakikaten?

burak kovulmali
burak kovulmali
burak kovulmali
burak kovulmali
burak kovulmali
burak kovulmali
burak kovulmali
burak kovulmali
burak kovulmali
burak kovulmali
burak kovulmali
burak kovulmali
burak kovulmali

Tv 360 ı açın adamlar bas bas bağırıyor prandelli istifa diye ulan yönetimden biri de tınlamıyor.Nasıl bir umursamazlık var anlamadım gitti :S

Bi takım icin bi hoca ne kadar önemliymis bu sezon dahada farkına vardım
Bu adam parasını istiyo yoksa gitmeyecek ceplerinden mi veriyolar ne yapıyolarsa yapsınlar yeter artık
He tazminatı yok ve hala bu adamı kovmuyolarsa ben bütün yönetim kuruluna başta abdurrahim albayrak olmak üzere öyle bi söverim ki

Eskiden üzülürdüm,iki saat mağlubiyet hüzünü yaşardım.Şimdi maç içinde arkadaşlarla makara yapıp eğleniyorum.Sorun bende mi

Adam 2 0 lık yenilgiye iyi oynadık 4 0 olunca şansızdık gözüyle bakıyor.Es kaza cl de biz bu takımı 3 lesek bizi barcadan iyi yapar bu adam.Nerden bulmusuz bu psikolojik manyağı.Mancini bunun yanında Mourinho gibi kaldı.Yılmaz vurala razıyım yeterki bu prelliyi hemen postalasınlar.

Son düzenleme:
Şaka maka bu CL de sıfır çekmek ne kadar zormuş berbat ötesiyiz rezalet durumdayız yinede kazara 1 puan aldık kuşları tebrik etmek lazım

Bu herif tazminatı olmadığı halde kovulmuyorsa yönetim Galatasarayı bitirme planı içindedir, başka açıklaması olamaz.

527638c1-5303-e411-a1b0-14feb5cc13c9.jpg

Bi umut maçı izlemesem alırız belki diye totem yaptım.
Yine rezil olmuşuz.
Hayttan soğuttu beni bu karaktersizler.

en azından 4 tane yemedik yavaş yavaş 2 ye indirdik ligde 3 yedik şimdi ikiye indik gelişme var takımda prandellinin hakkını yemeyelim :oley:

Eskiden üzülürdüm,iki saat mağlubiyet hüzünü yaşardım.Şimdi maç içinde arkadaşlarla makara yapıp eğleniyorum.Sorun bende mi
Eskiden yenilsek bile maci seyretmezsem üzülürdüm. Simdi mac olduğunu bile unutum, sabah sonuca baktım, umursayamadim bile. Sorun bizde değil.

N5

Geri
Üst Alt