Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
evet- ta ki pizzacı olaya el atana kadarmacin ikinci yarisinda 20 dk gibi süre fena oynamadik , hakini yemeyelim simdi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet- ta ki pizzacı olaya el atana kadarmacin ikinci yarisinda 20 dk gibi süre fena oynamadik , hakini yemeyelim simdi![]()
hoca kovacak bir yönetim mi var ? yönetim mi var hatta? en son bi bunak seçim kazanmıştı ama bidaha görmedim kendisiniHala umudum var kovulma için ama Ses seda yok hala.Boşuna bekliyoruz galiba.
Aynen içine ettiler futbolun da basketbolun da.Aferin onlar.Lanet ettirdiler resmen.Bu takımı izlemek tiksinti veriyor artıkhoca kovacak bir yönetim mi var ? yönetim mi var hatta? en son bi bunak seçim kazanmıştı ama bidaha görmedim kendisini
Eskiden üzülürdüm,iki saat mağlubiyet hüzünü yaşardım.Şimdi maç içinde arkadaşlarla makara yapıp eğleniyorum.Sorun bende mi
Eskiden yenilsek bile maci seyretmezsem üzülürdüm. Simdi mac olduğunu bile unutum, sabah sonuca baktım, umursayamadim bile. Sorun bizde değil.Eskiden üzülürdüm,iki saat mağlubiyet hüzünü yaşardım.Şimdi maç içinde arkadaşlarla makara yapıp eğleniyorum.Sorun bende mi