ŞL 14/15 D Grubu 6.Maç | Galatasaray 1-4 Arsenal | MS | 9 Aralık

Daha öncede söyledim şimdide söylüyorum

Türk takımları isterse 10 defans ile isterse 10 ofans ile oynasın önemli değil, Önemli olan oyuncuların tamamının sahda inanarak ve ruhlarını ortaya koyarak mücadele etmesi..

tarık resmen kevgir ya bekte durmuyor ki adam her top kaleciyle karşı kaşrıya.
sabrinin tırnağı etmez defansif olarak.

Sinan ilk golde hatalı bence.2 golde hatası yok.3.golu buffon bile cıkaramaz.Cl maclarında tek ön libero cıkmak çok büyük risk heleki emre çolak ta orada çok gucsuz olunca sonuç kacınılmaz.Bize sag bek,Sol bek,stoper ve forvet kesinlikle şart.Semih,tarık telles umut gibi adamlardan yedek bile olmaz.

Defans ofans değil, bu takım tamamen değişmeli . Bu sene anamızın ligini öyle ya da böyle şampiyon ya da ikinci bitiririz. Sezon sonu revizyon şart

Bu takımın bekleri rezalet , stoper yok. Chedjou vasat-üstü. Diğerleri anadolu takımlarında oynar en fazla. Orta saha tamamen değişmeli, Melo ve Selçuk artık gitmeli. Kanatlar nispeten iyi. Elimizde Bruma gibi bir cevher var. Sneijder takımdaki tek kaliteli isim. Forvetimiz yok zaten.

Emre Çolak dışında kız gibi top oynuyor takım gayet normal bu sonuç... 3. gol için kimsede hata aramam o olağandışı ve engellenmesi imkansız bir goldu ama ilk 2 golü muslera çıkarırdı diye düşünüyorum. CL seviyesinde kalede sinan sağda tarık ile başlarsan olacağı buydu. Umut neden oynar hatta neden kanat oynar anlayabilmiş değilim. Formu kötü de olsa olcanı oynatırdım. Tek kanat bruma ile oynuyoruz o da yetmiyor tek başına. Burak paşamız ofsayta düşmesin diye geride oynatıldığı için sneijder yerinde oynayamıyor. Melo desen dökülüyor. Ama takımın bir iddaası olsa melo böyle oynamazdı adım gibi eminim. Maçı sallamıyor çok net. Böyle oynamaya devam ederse ligde de oynamasın zaten. Yabancı sınırı kalksa bu takımda tutacağım tek yerli oyuncu semih kayadır derdim hep ama semih gözümden düşmeye başladı iyice kepaze oynuyor. Chedjou'nun yokluğunun da etkisi var tabi ki ama yine de kötü.

Yabancı sınırı kalkmadığı sürece böylesine zorlu ölüm gruplarında türk takımlarının oynayabileceği en fazla budur. Normalde geçen senede çıkamazdık o gruptan da Drogba gibi sahada varlığı bile rakipleri ürküten insan azmanı bir adamımız vardı artık o da yok. Gayet normal...

Yasin ve Hamit oyuna girecek gibi

Sezon başı öyle bir takım mühendisliği yapılmış ki sanki fenerli birisi yaptı.Yeminle

Ben olsam bundan sonra Melo'yu keser Selçuk-Emre Çolak'ı oynatırım şu form durumuyla Emre oynamayı hakediyor Selçuk ile Melo performansa bağlı dönüşümlü oynar...

Şuna bak ulan ergenligin patlamasiyla düz duramayan çocuklar giriyor. Onlar da şov yapar şimdi.

4.5 milyon euroluk kazık tarık çamdal 2 golünde felaket senaryosunu hazırladı resmen

liseli veletler giriyor oyuna, bunlarda şimdi CL heyecanı falan atmasınlar bize . Ne hallere düştük bu sezon , vah ki vah.

Geri
Üst Alt