ŞL 14/15 D Grubu 6.Maç | Galatasaray 1-4 Arsenal | MS | 9 Aralık

Millet tarığa takmış kafayı, ya hu adamdan hem hücuma çıkmasını hem geriye gelip defansa yardım etmesini bekliyorsunuz..

Burak çıktı çünkü geri koşmuyordu

Hamza hocaya bravo

Burak geri koşmazsa kullanmam demişti geçen basın toplantısında kimse dikkat etmedi

Dediğini yaptı

Gerçekten Arsenal gibi atletizm takımı kursa derece alacak bi takıma karşı önde oynamaya çalışıp, üstüne stoperede Hakan'ı koymak çok mantıklı:D Kazansan da bişey değişmeyecekte yine de bi rakibi analiz edeydin be hoca çok mu zor geldi işin ne zaten? Hakan belini döndürene kadar adamlar kaleye iniyor zaten. Semih zaten komik bi stoper ilk zamanından beri diyorum. Çok güçsüz, kafa toplarını hiç alamıyor, hamleleri de iyi değil. Sezgisi+ atletikliği var. Kafa-fizik geliştirilebilir özellikler ama beyefendi niye çalışsın ki hiç gerek yok. Zaten sınır yüzünden el mahkum böyle adamları oynatıyorsun. Melo'nun artık stoperde oynaması gerek orta sahayı kaldıramıyor. Bizim orta sahaya en az 3 transfer lazım. Veli- Atiba Arsenal orta sahasını bayıltmıştı resmen. Tarık'ın da üstüne düşülmesi gerek diyordum da temel özellikleri eksik Tarık'ın olmayacak gibi. İlk yarının en iyileri Burak- Sneijder'di. Burak acayip şaşırttı beni 2 haftadır adamın güçleri editlenmiş gibi.

Geri
Üst Alt