kes lan.
senin beğendiğin adamı da görüyoruz.
motta o haraket dışında takımın en iyisi.
kesecek birisi varsa oda sensin
sen mottamı tellesmi deyince bişey yok ben carlosmu mottamı diyince sorun oluyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kes lan.
senin beğendiğin adamı da görüyoruz.
motta o haraket dışında takımın en iyisi.
Bjk gruplardan çıkar.
Avrupa'da hakemler önünü kesmeyince BJK nasıl oynuyor herkes görsün!!!1
Büyük bir mucize olmazsa BJK bu sezon ŞL'de en azından yarı final görecektir.
tapatalk
ne yani biz firlatmayalim. paralar onlara gitsin öylemi. saçmalama yada saçmala. ama burda degil.
Ben son sene yapilan transferlerden cogudan hic memnun degilim hemde o kadar sl para aldik. Oyunculara cok para veriyoruz sonrada buraya tatil yapmaya geliyorlar. Biz burda ailece fenerliside var besiktaslida var avrupa maclarini izliyoruz ve hic bieimiz bir gun cikip demedi yok gs elensin diye.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avrupa'da hakemler önünü kesmeyince BJK nasıl oynuyor herkes görsün!!!1
Büyük bir mucize olmazsa BJK bu sezon ŞL'de en azından yarı final görecektir.
tapatalk
Yıl olmuş 2014, hala vasat bir Avrupa takımını yenince "Destan yazdı" haberleri çıkıyor. Bu kadar çapsız olunmaz arkadaş.
bende elensin demiyorum bu turda. uefada puan toplasinlar işte. orda daha fazla şansiniz var. ŞL İNDEn hemen şutlarlar sizi. bizde paramizdan oluruz. son sene iyi transfer olmuyorsa olmasin. bu hirbolarin ne işi vaR ŞL İNDE.
Kusura bakmada nasıl bir GS Taraftarligimi Senden ögrenecek degilim. Zaten bu forumda cogu kisiyi anlamiyorum, her seyi elestiri ultraslana karsilik falan filan. Böyle mi gs taraftari olunuyor? Ben istedigim macta istedigim takimi tutarim ve bjk bu macta destekledigim icinde kimse burda horoz gibi bagirmasin. Futbol programlarindan farki kalmamis burda
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi