ŞL 14/15 Ön Eleme | Feyenoord 1-2 Beşiktaş | MS | 30 Temmuz

Beşiktaş'ın oyununu pek beğenmedim . Rövanşı da alırlar ama play-off'ta beraberlik bile çıkaramazlar net kere net .

Beşiktaş'ın oyununu pek beğenmedim . Rövanşı da alırlar ama play-off'ta beraberlik bile çıkaramazlar net kere net .

Şimdi noldu bjk finale mi çıktı:)

ne yani biz firlatmayalim. paralar onlara gitsin öylemi. saçmalama yada saçmala. ama burda degil.

Ben son sene yapilan transferlerden cogudan hic memnun degilim hemde o kadar sl para aldik. Oyunculara cok para veriyoruz sonrada buraya tatil yapmaya geliyorlar. Biz burda ailece fenerliside var besiktaslida var avrupa maclarini izliyoruz ve hic bieimiz bir gun cikip demedi yok gs elensin diye.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben son sene yapilan transferlerden cogudan hic memnun degilim hemde o kadar sl para aldik. Oyunculara cok para veriyoruz sonrada buraya tatil yapmaya geliyorlar. Biz burda ailece fenerliside var besiktaslida var avrupa maclarini izliyoruz ve hic bieimiz bir gun cikip demedi yok gs elensin diye.

bende elensin demiyorum bu turda. uefada puan toplasinlar işte. orda daha fazla şansiniz var. ŞL İNDEn hemen şutlarlar sizi. bizde paramizdan oluruz. son sene iyi transfer olmuyorsa olmasin. bu hirbolarin ne işi vaR ŞL İNDE.

Yıl olmuş 2014, hala vasat bir Avrupa takımını yenince "Destan yazdı" haberleri çıkıyor. Bu kadar çapsız olunmaz arkadaş.

bende elensin demiyorum bu turda. uefada puan toplasinlar işte. orda daha fazla şansiniz var. ŞL İNDEn hemen şutlarlar sizi. bizde paramizdan oluruz. son sene iyi transfer olmuyorsa olmasin. bu hirbolarin ne işi vaR ŞL İNDE.

Kusura bakmada GS Taraftarligimi Senden ögrenecek degilim. Zaten bu forumda cogu kisiyi anlamiyorum, her seyi elestiri ultraslana karsilik falan filan. Böyle mi gs taraftari olunuyor? Ben istedigim macta istedigim takimi tutarim ve bjk bu macta destekledigim icinde kimse burda horoz gibi bagirmasin. Futbol programlarindan farki kalmamis burda

Bu turu geçsin Beşiktaş,play-off ta 2 beraberlikle elensin,yoluna AL de devam etsin güzel güzel.büyük şikeciler gibi yarı finale filan da çıkabilirler,ne kadar çok puan o kadar iyi ülke puanı için

Kusura bakmada nasıl bir GS Taraftarligimi Senden ögrenecek degilim. Zaten bu forumda cogu kisiyi anlamiyorum, her seyi elestiri ultraslana karsilik falan filan. Böyle mi gs taraftari olunuyor? Ben istedigim macta istedigim takimi tutarim ve bjk bu macta destekledigim icinde kimse burda horoz gibi bagirmasin. Futbol programlarindan farki kalmamis burda

yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmiş. ultraslan nedir. ultraslani sevmeyince GS liligimizmi inciniyor. beştaşi tut tutma. sen millete niye rakibi tutuyorsun diyorsun. nededigini bilmiyorsun. uefada başarilar size.:redface:

Hollanda sustu kaldı!

Mustafa Pektemek Demek Gol Demek!

Geri
Üst Alt