ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Gecen sene bu dönemlerde Fb Arsenal ile oynarken ne kadar çaresiz kalmıştı. Bana göre daha güçlü bir Arsenal karşısında şu Bjk helal olsun diyorum.

Yahu arkadaş maçı yapan bjk arsenal lafı yiyen Burak. Yani ben de beğenmiyorum burakı ama bu maçta ne alaka burak anlamadım.

Arkadaş objektif olun. Demba bjk ve türkiye için süper transfer, buraktan falan çok daha iyi. Bjk orta sahası çok dinamik geçen senede böyleydi. Onların sorunu final pasları. Eğer iyi bir 10 numara alırlarsa bu senenin 1 numaralı şampiyon adayı olurlar.

Çok abartıyorsunuuz

Ba iyi futbolcu ama ne abarttılan kadar müthiş ne de Burak yerin dibine soktuğunuz kadar kötü değil,

Tamam Burak'ı bende sevmem ama haksızlık etmeyelim , şu golü değil Ba , süper diye nitelendirilen forvetlerin çoğu atamaz

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HEAQ6kE3EzI[/media]

Zaten Ba mükemmel bir adam demedim.

şimdi bu burak lig sonunda 20 gol civarı atsa demba ba ondan az atsa bazı futbol fakirleri " burak daha iyi topçu" diye ortalığı inletir. beleşe atılmış gol sayılarına bakacağınıza sahada oynanan oyuna bakın, demba ba nın takıma olan katkısıyla burakın verdiği zararı bi karşılaştırın.

Arsenal maçı çok çok hafife almış,tamam zemin tarladan farksız ama normal oyunlarını da hiç oynamaya çalışmıyorlar.

Beşiktaş sağlam pres yaptı orta sahada takdir ettim ama daha 40.dakikada oyundan düşmeye başladılar,bakalım ne kadar daha devam edebilecekler prese...

Oyun böyle giderse campbell ı alır wenger oyuna ve bizim de campbell rüyamız biter

ya Allah aşkına Buraka bok atma olayları artık gerçekten kabak tadı verdi

beğeniriz-beğenmeyiz

adam bizim takımımızın golcüsü ve bu sezon ona muhtacız

destek olalım

çok mu zor

Ba ve pektemek ikisi takımda görmek istedigim oyuncular.

Kusura bakmayın ama bjk nin yerlileri ligin en iyi yerlileri.

3 yabancıyla oynadılar ilk yarıyı

BA bu takım içinde bile bu lige 3 gömlek fazla iken arkasında bir de Sneijder olsa 'bi de böyle düşün' ;)

Lan bi doumbia yapsalar bizimkilerde gorsek su ba yi sow u emenikeyi gerekirse defans mefans almasalar ki cokta elzem degil hani

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Koskoca Arsenal in forveti Giroud Allah sabır versin bizim gibi onlarada .

Bjk şaşırtıcı derecede iyi. Hem de Atiba olmamasına rağmen. Ba ve Mustafa çok iyiydiler, İsmail de sağ bekte baya baya iyiydi, hiç beklemiyordum doğrusu.

Geri
Üst Alt