ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Handikap oynamıs herkes son 15 dakika kala gaza gelip bende bastım, yalan olduk gibi. Arsenal azıcık ciddiye alsa yapar ama eminim

Ben yorumlara katılmıyorum

Lig maçını da izledim arsenalim

abartmaya gerek yok

arsenalin adı var sadece

adamlar bu işte

ha eksikleri var o ayrı

İlk yarı Giroud yerine forvette Alexis Sanchez, kadroda olsa Alexis Sanchez'in yerine de Walcott olsa ilk yarı 2-0 dı renkdaş :) En azından Giroud olmasaydı ilk yarıyı golsüz bitirmezdi Arsenal.

Yahu arkadaş maçı yapan bjk arsenal lafı yiyen Burak. Yani ben de beğenmiyorum burakı ama bu maçta ne alaka burak anlamadım.

Burak Bursaspor ve Trabzonspor'u şampiyon yaptı. Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe vardı. Sanırım sıkıntıları 2 Anadolu takımını şampiyon yapması.

Ya arkadas bizim takimin forvet eksikligini sadece biz mi goruyoruz

bende senin için demedim , senden alıntı yapıp genel kanı hakkına yorum yaptım zaten ;)

Abi yalnız attığın videodaki golün de tesadüfen olduğunu düşünüyorum. Burak benzeri pozisyonlarda 2000 tane faul yapıp topu rakibe kaptırmışsa tek örneği şu maçta attığı goldür. Son vuruşlarını bozunca iyice çekilmez hale geldi artık.

Şu an bjk yerinde biz olsak ilk yarı skoru 0-2'ydi. Motta'nın girdiği kademeye Telles giremeyeceğinden bir kere o pozisyon kafadan goldü. Üstüne bir tane daha yerdik muhakkak. Hralımız ileride top tutamayacağı için maç bizim sahamızda geçerdi zaten.

şimdi bu burak lig sonunda 20 gol civarı atsa demba ba ondan az atsa bazı futbol fakirleri " burak daha iyi topçu" diye ortalığı inletir. beleşe atılmış gol sayılarına bakacağınıza sahada oynanan oyuna bakın, demba ba nın takıma olan katkısıyla burakın verdiği zararı bi karşılaştırın.

Golcü adamı yakaladığı toplamı karşılaştırma yapacağız kusura bakma ama yorum defans oyuncusu tanıtırken gol sayısı verenlerinki gibi olmuş

Jiru iyi futbolcu fakat bu macta oynamasi Wengerin yaptigi stratejik hatadir. Kontratak oynatma derdin vardi ilerde top tutamayan adami ne akla aldın? Kontra atak yakaliyorsun ilerde tekrar kaptirip kontra atak yiyorsun. Jiru iyi hoşta bu maçta oynaması çok yanlıştı. O kadar pozisyon verip, boşluk verip BJKyıda havaya soktun

takatalpı sevmiyom

Beşiktaş oynatabileceği en yüksek seviyede oynuyor şuan. Sahanın bozuk olması arsenal için çok dezavantaj oldu. Ortasahada çok top kaybettiler bunun yüzünden. Beşiktaşlı oyuncular biraz daha becerikli olsa pahalıya patlayabilirdi arsenal için ama şunuda kabul etmeliyizki tur beşiktaş için imkansız ama lige en hazır giren takımda beşiktaş malesef.

Oyunun temposunu ayarlamasını bilen yok bjk da.

Bu tempoyla full sezonu geçiremezler.

Pektemek bu arada çok iyi bir 9,5 .

Açıkçası Burak ve Selçuk'u desteklemem

onları destekleyen arkadaşlarım takımına nasıl destek olduğuna inanıyorsa

bende tam tersi onlara tepki göstererek takımıma destek veriyorum

şimdi bu burak lig sonunda 20 gol civarı atsa demba ba ondan az atsa bazı futbol fakirleri " burak daha iyi topçu" diye ortalığı inletir. beleşe atılmış gol sayılarına bakacağınıza sahada oynanan oyuna bakın, demba ba nın takıma olan katkısıyla burakın verdiği zararı bi karşılaştırın.

Adam orta sahada Ersan'a eliyle topu nereye atacağını gösteriyor ya, dedim tam lider oyuncu. Ba sürekli oyun içinde bunun için bile Burak ile kıyaslamam

Wenger ikinci yarıya jiruyla başlarsa bir zahmet istifa etsin. kempil da ben bu jirudan 8 gömlek iyi topcuyum ama torpillimiz yok ki diyip takımdan ayrilmali.

Abartmayın beyler; klasik büyük takımın küçük takımı sallamadığı maç oluyor. Arsenal bu kafayla devam ederse kazanabilir de Beşiktaş. İkinci maç ne skor gerekiyorsa alır ama Arsenal.

Off Off Of...

Eger biz en az Demba Ba kalitesinde bir Forvet almazsak, bu sene ne Sampiyon olacagiz ne de ikincisi...

Hem BJK, hem FB su an bizden daha favori, daha hazir..

ya Allah aşkına Buraka bok atma olayları artık gerçekten kabak tadı verdi

beğeniriz-beğenmeyiz

adam bizim takımımızın golcüsü ve bu sezon ona muhtacız

destek olalım

çok mu zor

neden buraka muhtaç olmak zorunda kalıyoruz biz orasını sorguluyoruz. amaçları bizi verem etmekse açıkça söylesinler. taraftar artık top kontrol etmeyi bilmeyen,ofsayt hastalığına yakalanmış,yanındaki adama pas veremeyen adamı izlemek istemiyor bukadar basit

Geri
Üst Alt