Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Handikap oynamıs herkes son 15 dakika kala gaza gelip bende bastım, yalan olduk gibi. Arsenal azıcık ciddiye alsa yapar ama eminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonlar Ligi Grup Kura çekimleri nezaman bilen varmı arkadaşlar?
Ben yorumlara katılmıyorum
Lig maçını da izledim arsenalim
abartmaya gerek yok
arsenalin adı var sadece
adamlar bu işte
ha eksikleri var o ayrı
Yahu arkadaş maçı yapan bjk arsenal lafı yiyen Burak. Yani ben de beğenmiyorum burakı ama bu maçta ne alaka burak anlamadım.
bende senin için demedim , senden alıntı yapıp genel kanı hakkına yorum yaptım zaten![]()
bir tane mesajımı göster Bjk şampiyon diye yazdığım
söz bundan sonra seni kaale alacağım
şimdi bu burak lig sonunda 20 gol civarı atsa demba ba ondan az atsa bazı futbol fakirleri " burak daha iyi topçu" diye ortalığı inletir. beleşe atılmış gol sayılarına bakacağınıza sahada oynanan oyuna bakın, demba ba nın takıma olan katkısıyla burakın verdiği zararı bi karşılaştırın.
şimdi bu burak lig sonunda 20 gol civarı atsa demba ba ondan az atsa bazı futbol fakirleri " burak daha iyi topçu" diye ortalığı inletir. beleşe atılmış gol sayılarına bakacağınıza sahada oynanan oyuna bakın, demba ba nın takıma olan katkısıyla burakın verdiği zararı bi karşılaştırın.
CAmpell merkez santarfor olmaz arsenalde
yardımcı forvetlerini zaten kesemez
wenger'in tek derdi PL'de bi takıma kiralamak
yoksa kadroda düşündüğü yok
ya Allah aşkına Buraka bok atma olayları artık gerçekten kabak tadı verdi
beğeniriz-beğenmeyiz
adam bizim takımımızın golcüsü ve bu sezon ona muhtacız
destek olalım
çok mu zor