ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Ben beğenmiyorum pek, bize istemem yani. :D Elmander'in bikaç gömlek üstü bence ama tek forvette de oynatamazsın böyle bi adamı. Wenger salaklığından arkasında duruyor başka açıklaması yok :ka25:

Bitiriciliği o kadar üst düzey değil ama topu tutmayı ve pas yapmayı çok iyi biliyor. Mesela Arsenal'ın yanılmıyorsam geçen sezon Norwich'e attığı golde (Wilshere atmıştı) katkısı müthişti. Burak hayatta yapamaz öyle bişey :D

buragin eşini benzerini bulamazsin. yanina biri geldiginde yüzde 90 düşen bir forvet göreccegimi düşünmüyorum.

burak yılmaz > oliver giroud bu herifin gol atması için ne yapmak lazım ne vasıfsız oyuncudur böyle arsenale hiç yakışmıyor sağbekteki debuchy denen elemanda hakan baltanın sağbek versiyonu resmen az biraz daha hızlıdır belki bi nanesi yok onunda illa bana burda fransız ırkçılığı yaptırıcaklar neyse arsenal rövanşta işi bitirir..

tamamda komik olan ne. Vereyim o şahsın adresini sor istiyorsan 1. sirada kesinlikle ozil geliyor, sonra çembır sonrada jiru. belki şimdi sancezde olabilir. Ben arsenal taraftarlarinin hepsi boyledir diyemem. jiruyu sevmeyende vardir elbet.

Jiru benzemadan falcaodan ibrahimden iyi demiyorum. ama burda yazildigi kadar kotu les birisi asla degil

Ne ? Wilshare varken saydıkların nereye geliyormuş?

Güldüğüm nokta ama forumlarında arap doludur demen oldu :)

p

Ne ? Wilshare varken saydıkların nereye geliyormuş?

Güldüğüm nokta ama forumlarında arap doludur demen oldu :)

valla benim degil bu gorus. benim arsenalde en sevdigim adam podolski ayri sempatim var :asd:

ama ben bu hatunla hep futbol konusuyorum, taraftarinizin en sevdigi oyuncular kim dedigimde bu yaniti almistim.

Giroud'u nasıl Burak'a benzetiyorsunuz anlamıyorum. Adam top alıp top dağıtıyor, hava topuna çıkıyor, pas yapıyor. Takımın hücum organizasyonlarının hepsinde var. Ayrıca bugün iyi oynamaması biraz da takıma bağlı. Arsenal taraftarı beğenmiyorsa bize versin. :)

malesef bizim taraftarmıza göre santrafor illaha gol atacak her maçta

yılda 30 maçta 50 gol atan adam istiyolar

giroud bugün belki şansızdı ama adam herşeyi yaptı

burak daha top ayağındayken 5 metre top süremiyo ellerde sallanıyor etrafta

p

valla benim degil bu gorus. benim arsenalde en sevdigim adam podolski ayri sempatim var :asd:

ama ben bu hatunla hep futbol konusuyorum, taraftarinizin en sevdigi oyuncular kim dedigimde bu yaniti almistim.

Bayanmı? Ya git işine recep ya :DD

her futbolcunun hayranları vardır ama wilshare bir gerard profilinde sayılır orda .

Neyseee, boş ver. Bayan arkadaşada selam söylersin forumca

Besiktasin fizik gucu ve temposu iyiydi fakat kalite farki yine de ortaya cikti gercek yapi ingilteredeki macta ortaya cikar yine de iyi bir fiyat performans takimi besiktas tebrik etmek lazim :)

Bilic de top rakipteyken besiktasi sahaya iyi yayiyor hucum presi de iyi yapiyorlar 2. Bolgede 3 adam 3. Bolgede daraltip kalabalik basiyolar dunya kupasinda almanya yapiyordu bunu tabi yetenek ve kalite turu gececektir

elmander bin kat daha oyuncudur bu grioud'dan...

Bayanmı? Ya git işine recep ya :DD

her futbolcunun hayranları vardır ama wilshare bir gerard profilinde sayılır orda .

Neyseee, boş ver. Bayan arkadaşada selam söylersin forumca

yav arkadas bi tane degillerki. ustelik sizin en sevdiginiz kim diyorum. ve bayan deyip gecme kombinesinden corabina kadar arsenal bagimlisi. ustelik futbol bilgisi cok iyi kucumsemene gerek yok. sonucta arsenal'i burdaki herkesten daha cok taniyan bir arkadasimiz

Benim Arsenalli dostlarım en çok walcottu seviyorlar.

malesef bizim taraftarmıza göre santrafor illaha gol atacak her maçta

yılda 30 maçta 50 gol atan adam istiyolar

giroud bugün belki şansızdı ama adam herşeyi yaptı

burak daha top ayağındayken 5 metre top süremiyo ellerde sallanıyor etrafta

Burak son bilmem kaç maçta 92 gol atmış denilince de " İstediği kadar atsın, takım oyununa katkısı yok" diyorlar. :)

İkinci maçta 2-1 ya da 1-0 Arsenal yener ve yine çok zor maç olur. Beşiktaş kadrosun gösterebileceği maximum performansı sergiliyor şu aralar

Giroud u seven Arsenal liler genelde bayanlar. Bu adamin futbolunu begenmek normal değil çünkü

Beşiktaş iyi performans gösterdi takdir ettim,tüm güçlerini kullandılar...

Bugün Arsenal Beşiktaş'ı çok küçümsedi,rezalet tarla sebebiyle tempo da yapamadılar.Ama bu 0-0 anlayışı tehlikeli.

Futbol bu,bakarsın Beşiktaş şansla Londra'da 2 gol atar sonra onu çıkarmaya çalışırsın...

Yalnız Arsenal Emirates'te tempo yapacaktır muhtemelen Beşiktaş dağılır orada....Ama bundan da emin değilim bugünkü Arsenal'i izledikten sonra...

yav arkadas bi tane degillerki. ustelik sizin en sevdiginiz kim diyorum. ve bayan deyip gecme kombinesinden corabina kadar arsenal bagimlisi. ustelik futbol bilgisi cok iyi kucumsemene gerek yok. sonucta arsenal'i burdaki herkesten daha cok taniyan bir arkadasimiz

Bir tane olmaya bilir tabiki. Ama ilk 3 de bu ,bu var deyip asıl olan idol oyuncularını saymıyorsa, Arsenalı bilen saygı değer arkadaşımız.

Ee işde o zaman pardon diyesim geliyor. Neyse, benim kombinem yok. Fazlada umrumda değil giroud veya arsenal. Haklıdır ne deyim

Valla bu forumdaki bazı insanlara laf anlatmak zor. dostlarim seviyor demedim, onlara sorduğumda takımınızda taraftarinizin en sevdiği isimler kim diye sordum gelen cevap oydu.

Arsenal nefret ettiğiniz bjkyı yenemedi diye köy takımı oldu çıktı yemin ederim. Rövanşta 3-4 çektiğinde görürüm

Geri
Üst Alt