- 22 Ocak 2010
- 52.301
- 33.660
- 3.073
beşiktaş 3 yabancı ile oynadı tebrikler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giroud u savunanlar = psikolojisi bozulmuş taraftar adamın hızını sprintlerini kafa vuruşlarını top alıp yada alamayıp yada sırtı dönük oynamasını eleştirmiyor kimse .. Adam kazma işte arkadaş neyini savunuyosun ? Necati de çok ağır adam sırtı dönük oynuyor ama rovaşata vole uçan kafa gollerini video yapsak asfalt ağlar..
Sent from my iPhone using Tapatalk
veyselin iyiliği kötülüğünü geçtim
Ahahah kim onlar direk engelleyelim.![]()
Bu benim için yeterli. Şimdi git bir raket satın al.
Geçen sezonki performansı gayet iyiydi. Bugünkü performansı geçen sezonun %20'si bile değildir.
merkez forvet futbolda oynaması en zor olan bölgedir. forvet fiyatları diğer mevkilere göre daha pahalıdır. piyasada belli bir çizgiyi geçen forvet sayısı azdır. olaya böyle bakarsan, ibrahimovixde kazma olur, benzemada kazma olur. herkes kazma olur.
eğer dikkatli baktıysan arsenal kanatlara bile oynamadı topu. sadece sancez ve jiruya attılar hemde ayaklarına gelen her topu. sen kolaymı sanıyorsun topu aldığında tek pas opsiyonun var, karşında bekleyen 3 tane rakip oyuncu topu nasıl saklarsın, bu imkanlarda nasil gol atarsın. Adamlar beraberliğe geldi, olursa şanstan atrsak diyede şişirdiler. Birak arsenali herhangi bi epl takımı bile cezasahasina daha organize giriyor bu arsenalden. Tamam yeteneği belli adamın ama bana kalırsa Arsenale yakışmıyor demek yanlış bir yorum.
oynayacaktım ama 3 maç gerekiyormuş , iyi ki oynamamışım arsenal leş ötesiydi.
Roma 4'ü bulursa, Arsenal de 1'i bulursa %100 şampiyon oluruz.
raketim var sana alayım bi tanede![]()
Geçen sezonki performansı gayet iyiydi. Bugünkü performansı geçen sezonun %20'si bile değildir.
Vallah iyi oynadığı maclar oldu şimdi. Yalan yok ama çok fazla kötü perfomansdan öte , kötü futbol oynadı.
Istikrarsız baya . Ben beğenmiyorum vallahi. Ama kendi fikrim tabiki sadece. Wenger bir şeyler görmüşki halen arkasında duruyor
adamlar hazır değil yav. bi kere adamların en sevdiği 3 oyuncu çembır, jiru ve ozil. hayir benimde arsenal kombineli arkadaşlarım var. beğenmeme gibi şey soz konusu degil. o arsenal forumundakiler arap fan boyslardir. genelde o tur takimların forumunda araplar oluyor
adamlar hazır değil yav. bi kere adamların en sevdiği 3 oyuncu çembır, jiru ve ozil. hayir benimde arsenal kombineli arkadaşlarım var. beğenmeme gibi şey soz konusu degil. o arsenal forumundakiler arap fan boyslardir. genelde o tur takimların forumunda araplar oluyor
:happy: