ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Ama ne olursa olsun bu bjk ciddi tehlikeli takım

Tercübe eksikleri yine mevcut ama ısırıyorlar sahada rakibi resmen.

Adamlarda burda beğenmediğimiz selçuk eksik. Tempoyu arada sırada ayarlaya bilecek birileri yok.

Bide belki en büyük sorunları erken form tutmaları.

Giroud u savunanlar = psikolojisi bozulmuş taraftar adamın hızını sprintlerini kafa vuruşlarını top alıp yada alamayıp yada sırtı dönük oynamasını eleştirmiyor kimse .. Adam kazma işte arkadaş neyini savunuyosun ? Necati de çok ağır adam sırtı dönük oynuyor ama rovaşata vole uçan kafa gollerini video yapsak asfalt ağlar..

Sent from my iPhone using Tapatalk

merkez forvet futbolda oynaması en zor olan bölgedir. forvet fiyatları diğer mevkilere göre daha pahalıdır. piyasada belli bir çizgiyi geçen forvet sayısı azdır. olaya böyle bakarsan, ibrahimovixde kazma olur, benzemada kazma olur. herkes kazma olur.

eğer dikkatli baktıysan arsenal kanatlara bile oynamadı topu. sadece sancez ve jiruya attılar hemde ayaklarına gelen her topu. sen kolaymı sanıyorsun topu aldığında tek pas opsiyonun var, karşında bekleyen 3 tane rakip oyuncu topu nasıl saklarsın, bu imkanlarda nasil gol atarsın. Adamlar beraberliğe geldi, olursa şanstan atrsak diyede şişirdiler. Birak arsenali herhangi bi epl takımı bile cezasahasina daha organize giriyor bu arsenalden. Tamam yeteneği belli adamın ama bana kalırsa Arsenale yakışmıyor demek yanlış bir yorum.haa bugun kotuydu salak sacma gol kacirdi ona bisey diyemem, ve sadece kaçıran jiru değildi bu da var

bizim teknik adam sneijder'den başka kimse sorumluluk almıyor diye dert yanar. bizim bütçenin 3'te 1 kadar olan beşiktaşta veli, necip motta ismail gibi kazmalar arsenale karşı sorumluluk alarak oynar.

beyler kusura bakmayın. at sahibine göre kişner.

Geçen sezonki performansı gayet iyiydi. Bugünkü performansı geçen sezonun %20'si bile değildir.

Vallah iyi oynadığı maclar oldu şimdi. Yalan yok ama çok fazla kötü perfomansdan öte , kötü futbol oynadı.

Istikrarsız baya . Ben beğenmiyorum vallahi. Ama kendi fikrim tabiki sadece. Wenger bir şeyler görmüşki halen arkasında duruyor

merkez forvet futbolda oynaması en zor olan bölgedir. forvet fiyatları diğer mevkilere göre daha pahalıdır. piyasada belli bir çizgiyi geçen forvet sayısı azdır. olaya böyle bakarsan, ibrahimovixde kazma olur, benzemada kazma olur. herkes kazma olur.

eğer dikkatli baktıysan arsenal kanatlara bile oynamadı topu. sadece sancez ve jiruya attılar hemde ayaklarına gelen her topu. sen kolaymı sanıyorsun topu aldığında tek pas opsiyonun var, karşında bekleyen 3 tane rakip oyuncu topu nasıl saklarsın, bu imkanlarda nasil gol atarsın. Adamlar beraberliğe geldi, olursa şanstan atrsak diyede şişirdiler. Birak arsenali herhangi bi epl takımı bile cezasahasina daha organize giriyor bu arsenalden. Tamam yeteneği belli adamın ama bana kalırsa Arsenale yakışmıyor demek yanlış bir yorum.

Ben bu maç için yazmadım adamı hiç beğenemedim zaten .. Bana göre vasat bir futbolcu senin görüşünde öyle olabilir ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zemin berbattı, bu zemini bu şekilde kabul edenlere yazıklar olsun.

Zeminden bahseden bile çıkmaz kolay kolay ama oyunun kalitesini direk aşağıya çekti ve çekecek.

Ekli dosyalar

• ka21.gif
    ka21.gif
    958 bayt · Görüntüleme: 43
Geçen sezonki performansı gayet iyiydi. Bugünkü performansı geçen sezonun %20'si bile değildir.

adamlar hazır değil yav. bi kere adamların en sevdiği 3 oyuncu çembır, jiru ve ozil. hayir benimde arsenal kombineli arkadaşlarım var. beğenmeme gibi şey soz konusu degil. o arsenal forumundakiler arap fan boyslardir. genelde o tur takimların forumunda araplar oluyor

Vallah iyi oynadığı maclar oldu şimdi. Yalan yok ama çok fazla kötü perfomansdan öte , kötü futbol oynadı.

Istikrarsız baya . Ben beğenmiyorum vallahi. Ama kendi fikrim tabiki sadece. Wenger bir şeyler görmüşki halen arkasında duruyor

Ben beğenmiyorum pek, bize istemem yani. :D Elmander'in bikaç gömlek üstü bence ama tek forvette de oynatamazsın böyle bi adamı. Wenger salaklığından arkasında duruyor başka açıklaması yok :ka25:

Bitiriciliği o kadar üst düzey değil ama topu tutmayı ve pas yapmayı çok iyi biliyor. Mesela Arsenal'ın yanılmıyorsam geçen sezon Norwich'e attığı golde (Wilshere atmıştı) katkısı müthişti. Burak hayatta yapamaz öyle bişey :D

adamlar hazır değil yav. bi kere adamların en sevdiği 3 oyuncu çembır, jiru ve ozil. hayir benimde arsenal kombineli arkadaşlarım var. beğenmeme gibi şey soz konusu degil. o arsenal forumundakiler arap fan boyslardir. genelde o tur takimların forumunda araplar oluyor

Bence hazırlıktan ziyade sorun zeminle alakalıydı daha çok. İngiliz spikerler bile şikayet etti ki haklılardı.

maçın böyle olcağı belliydi ilk maçta böyle bi oyun bekliyodum

ama emirateste affetmez arsenal 3-0 3-1 biter

tamamda komik olan ne. Vereyim o şahsın adresini sor istiyorsan 1. sirada kesinlikle ozil geliyor, sonra çembır sonrada jiru. belki şimdi sancezde olabilir. Ben arsenal taraftarlarinin hepsi boyledir diyemem. jiruyu sevmeyende vardir elbet.

Jiru benzemadan falcaodan ibrahimden iyi demiyorum. ama burda yazildigi kadar kotu les birisi asla degil

Geri
Üst Alt