ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde öyle bir hata yapacağını sanmıyorum arsenal'in :) riske atmazlar.

Sorun olmaz ya.Biz çok kötü durumlarda olduğumuz zaman dahi güçlü rakiplerimize karşı her zaman oyunu dengelemeyi bildik , kulüp kültürümüzde var.Mehmet Demirkol aynısını dedi Beşiktaş'a Arsenal çıkınca : " Galatasaray oyunu dengeleyebiliyor ama diğer takımlarımız bunu yapamıyor " diye..Onu geçtim antudakiler dahi hakkımızı veriyor " Kediler başka oynuyor Avrupa'da " diye...

Beşiktaş Erciyes'ten hallice Feyenoord'u yendi , abartmamak lazım sonuçta güçleri belli.Ama bu oyun tarzı ile Avrupa'da iş yaparlar.Hem Aykut'un başardıkları hem de geçen sene Mustafa Reşit Akçay'ın başardıkları ortada.Nihayet kulüplerimiz yavaş yavaş Avrupa'da nasıl oynaması gerektiklerini öğreniyorlar.Biraz da onlar puan toplasın artık...

Ama gördük ki Aykut ve Mustafa Reşit Akçay avrupada oynadıklarını oyunu ligimizde oynamaya kalktılar ve başarısız oldular.O geçişi bir türlü yapamadılar.Ben savunma futbolu oynayarak bir ligde şampiyon olan takım hiç hatırlamıyorum.Avrupa'da 10 maçta ve tur maçlarında savunma futbolu başarı getirir ama 34-38 maçlık lig maratonlarında hücum gücü çok önemli hale geliyor...

Bu yüzden Prandelli'nin bize gelişi çok çok önemli , Parma zamanlarında bile hücum futbolu ile bilinen bir hoca.Geçen sene Ersun'un başarısı da hücum futbolu oynatmaktı , nitekim kamyonla gol yemelerine rağmen bir şekilde atarak galibiyete ulaştılar...

Sorun olmaz ya.Biz çok kötü durumlarda olduğumuz zaman dahi güçlü rakiplerimize karşı her zaman oyunu dengelemeyi bildik , kulüp kültürümüzde var.Mehmet Demirkol aynısını dedi Beşiktaş'a Arsenal çıkınca : " Galatasaray oyunu dengeleyebiliyor ama diğer takımlarımız bunu yapamıyor " diye..Onu geçtim antudakiler dahi hakkımızı veriyor " Kediler başka oynuyor Avrupa'da " diye...

Beşiktaş Erciyes'ten hallice Feyenoord'u yendi , abartmamak lazım sonuçta güçleri belli.Ama bu oyun tarzı ile Avrupa'da iş yaparlar.Hem Aykut'un başardıkları hem de geçen sene Mustafa Reşit Akçay'ın başardıkları ortada.Nihayet kulüplerimiz yavaş yavaş Avrupa'da nasıl oynaması gerektiklerini öğreniyorlar.Biraz da onlar puan toplasın artık...

Ama gördük ki Aykut ve Mustafa Reşit Akçay avrupada oynadıklarını oyunu ligimizde oynamaya kalktılar ve başarısız oldular.O geçişi bir türlü yapamadılar.Ben savunma futbolu oynayarak bir ligde şampiyon olan takım hiç hatırlamıyorum.Avrupa'da 10 maçta ve tur maçlarında savunma futbolu başarı getirir ama 34-38 maçlık lig maratonlarında hücum gücü çok önemli hale geliyor...

Bu yüzden Prandelli'nin bize gelişi çok çok önemli , Parma zamanlarında bile hücum futbolu ile bilinen bir hoca.Geçen sene Ersun'un başarısı da hücum futbolu oynatmaktı , nitekim kamyonla gol yemelerine rağmen bir şekilde atarak galibiyete ulaştılar...

Biz Real den 6 yiyince bile ezilmedik oyunda. Hatta Drogba sakatlanması bırak dengelemeyi daha iyiydik. Diğer takımlarda bu yok. Adamlar çok abartıyor kendilerini.

besiktas arsenali gececek düsünen agir maldir, yaklasik 18 sene üst üste sl'e katildi arsenal. arsenal sanchez, özil, ramsey ve mertesackere sahip olan bir takim.

Biz Real den 6 yiyince bile ezilmedik oyunda. Hatta Drogba sakatlanması bırak dengelemeyi daha iyiydik. Diğer takımlarda bu yok. Adamlar çok abartıyor kendilerini.

Haddimizi bilerek oynasaydik 6 yemezdik o macta. Ilk yari BAMBAM BAM oynadik sonra ikinci yari hepsinin pili bitti. En büyük hatamiz oydu. Eh tabi bir de ilk yarida kacirdiklarimiz..

Bjk yerine biz kurada olsaydık ve arsenale biz çıksaydık şimdiye kadar hocalarından tutunda futbolcuları ve taraftarlarına kadar herkez çok zor bir kura çektik fln diye konuşurlardı ama işte rakip beşiktaş olunca kimse konuşmuyor :D :D :D

real ornegi cok ucuk. schalkede yedi. Ancelotti gibi futbol ilahinin takımı karşısında pek birşey yapamazsın zaten. Mourinho ile Ancelotti'nin Real'i arasında gece-gündüz kadar fark var.

Şöylede birşey varki arkadaş bu ancelotti ve geçen seneki real madrid kupayı köküne kadar hak ediyordu. Mikser gibi önüne geleni biçerek gitti adamlar. Ayrıcada belirtmek lazımki biz 6 yediğimizde bulunduğumuz gruptan çıktık. Yani sonuncu olup 6 yesen başarısız olursun.

Ben asla kulüpleri bir maç içerisinde yediği gollerden ötürü değerlendirmem. Futbolun yapısına ters. Zira futbol var oldukça bu tür skorlarda var olmaya devam edecektir. Hep var oldu, yine olacak. Misal BJK'lılar kendilerini Arsenal, City'e 6-3 Liverpool'a 5-1, United'a 8-2 yenildi, biz neden yenemeyelim ki diyorlar.

Ev Araba Satın Handicap oynayın

* LG G2 Tapatalk *

Arsenal çaksın da Fiko efendi görsün 5+3'ü.

besiktas arsenali gececek düsünen agir maldir, yaklasik 18 sene üst üste sl'e katildi arsenal. arsenal sanchez, özil, ramsey ve mertesackere sahip olan bir takim.

besiktasta da b2b veli kavlak süper iki yönlü bek ramon motta ve hiç bir takimda olmayan joker athiba hutchinson var..

Dogru yazdim mi acaba.

hani daha oguzhani olcayi falan saymadim......

Demba bayi hiç söylemiyorum arsenal almaya calisti adam sirf bjk icin arsenali reddetti :)

Geri
Üst Alt