ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Şu jiru çıksa yeter Arsenalin gömmesi için.

Giroud kadar yeteneğiyle oynadığı takımın büyüklüğü arasında bu derece ters orantı olan başka bir topçu daha yoktur.

Giroud'un mal olduğunu biliyordumda bu kadar olduğunu bilmiyordum bu adamlar nasıl bu seviyelerde oynayabiliyor hayret ediyorum

6 Milyon Euroya almislar, saka gibi. Ulan ne güzel olurdu: Bruma-Ba-Olcan arkada Sneijder. Aglamak istiyorum, iyi kacirdik yine ...

Campbell transferini de tamamen unutun bence Campbell Giroud'dan bi kaç gömlek önde. Zaten formayı aldığı anda bırakmaz muhtemelen. M.Pektemek'i de çok beğendim Beşiktaş'ta al santrafor sağ tarafta takır takır oynuyor adam. Top kontrolü, dönüşleri falan çok iyi ayağına hakim baya. Arsenal hafife almış bu arada belli akılları başlarına gelmiştir muhtemelen devre arası.

Arsenal hazir degil. bayada eksigi var. wenger mactan once zaten soyledi bunlari. Bjk degil hic bir turk takimi ne boyle bi hakemi nede boyle bir arsenali bir daha bulamazlar

takatalpı sevmiyom

Jiru & sanogo = burak & umut

Kempıli oynatsana la wenger. Kontra peşindesin zaten.

BJK'nin turu gecmesini istiyorum hic olmazsa AL'de ceyrek finali gormelerini, asilmalarini istiyorum.

Geri
Üst Alt