ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Bjk şaşırtıcı derecede iyi. Hem de Atiba olmamasına rağmen. Ba ve Mustafa çok iyiydiler, İsmail de sağ bekte baya baya iyiydi, hiç beklemiyordum doğrusu.

İsmail'i bu maçta sağa atmasının nedeni büyük ihtimalle Arsenal'in sol tarafının işlemeyişine güveniyor olması. Monreal bir kere çıktı onda da topu rakibe verdi. Sanchez ve Cazorla en tehlikeli isimler ve bütün atakları sağ taraftan yapıyorlar. Topu Sanchez'le buluşturma gayretindeler.

Fakat Wenger bence hata yapıyor. Karşısında Manu varmış gibi oynuyor. Maça özel değil, her zamanki oyununu oynamaya çalışıyor. Tempoyu düşürüp ayağa pas yapsa, topu ileride çevirip boşluk arasa daha etkili olurlar. Elinde yeterince yetenekli ayak var zaten ve kolay çalım atabiliyorlar. Gereğinden fazla tempoyu yüksek tutup direk oynamaya çalışıyor.

işte bu düşünce yüzünden burak da maç boyunca ceza sahası içinde bekler. ne ortasahaya yardım eder, ne sağa sola deplase olur ne de takım oyununa katılır. sonra 5 pozisyon bulur 1 tanesini boş kaleye yuvarlar sezon sonu 16 golü bulunca da kral muamalesi görürü. kusura bakma da burakın yaptığı kurnazlığı hangi futbolcu yapsa o kadar gol atar.adam yolunu bulmuş helal olsun

Yahu ilginçsiniz gol atınca takıma katkı yapmamış mı olacak? E ozaman koşsun dursun pres yapsın oyunda sürekli görünsün ama yılda beş gol atsın

Olcaya bak lan

I am the one who knocks!

dambaba müthis savasiyor

burakin böyle bir tane bile maci yok

Net söylüyorum: Beğenmediğimiz Burak bunu net atardı...

Giroud ne kazmasın be oglum.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt