ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Bu Motta mı Telles'den iyi bek?

Defansif acidan daha iyi, pozisyon almasini biliyor.

Dikkat edersen fizigi Telles kadar ya var yada yok fakat pozisyon bilgisi daha iyi olunca daha saglam duruyor. Paldir kuldur ileriye cikmiyor.

Telles pozisyon bilgisini, hava toplarinda sicrarken zamanlamasina ve fizigini biraz daha gelistirmeli, kondisyon eksik kaliyor.

Bunlar cok zor seyler degil bu sezon cok calismali Telles.

Ben beşiktaşı çok beğendim,

isteğiyle, mücadelesiyle, güzel pas oyunuyla, kanat organizasyonlarıyla, arsenalin pas oyununu bozmasıyla süper oynadılar,

arsenale karşı oynanması gerektiği gibi oynadılar, bu güzel oyuna en az 1 gol yakışırdı ama,

kanatlardan hiç ama hiç etkili orta yapamadılar, her kanat atağını heba ettiler,

bu sıkıntıyı da giderirlerse ciddi manada şampiyonluk adayıdır kendileri..

Forumun çoğu böyle malesef :(

Mesele Ba'nın çok iyi olması değil.İnsanlar bi ona bakıyor bi de dönüp kendi takımına bakıyor.Karşılaştırıyor oyuncuları doğal olarak.Mesela rakibin 10 numaralarına bakarsın, hayranlık duymazsın sende Sneijder var çünkü.Ba'nın bu kadar konuşulmasının sebebi Burak'ın yetersizliği, başka bir şey değil.

neyse arsenal artik ciddi oynamak zorunda

emiratesde özille falan koyar geceler

Demba Ba'nın ikinci yarı performansını gördükten sonra forvet almasak da olur diyorum.

Olcay Şahan'ı oyundan almamalıydı Biliç sol taraf çöktü. Maç boyunca kenarda Sırp-Hırvat savaşı vardı en sonunda Sırplar Hırvatı oyundan attı.

taraftarın yüz ifadesi 0-0 lık sonucun bjkyi turdan elediğini belli ediyor.

uefada başarılar

Maçı Bjk hak etmişti gerçekten. Orada işleri zor ama su maçtan sonra % 35 eleme ihtimalleri var.

Galatasaray lı olmak bir ayrıcalık cidden bu böyle. Biri arsenale karşı tek devre delikanlılık yapar çapı yetmez digeri misak-i milli sınırları dışına anca eski topçusuyla hazırlık maçı oynar.. Bizim tek derdimiz forvet ! :)

Geri
Üst Alt