ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Arsenale bütün sempatim bitti gitti taa ki wenger gidene kadar.

Ben galatasaray taraftarı olarak son 4 sezonda oyle yada boyle 100 gol atmıs Burak'a saydırıyorum. Heralde 500m.euroluk Arsenalin taraftarı olsaydım Giroud'yu gordukten sonra klübü yakmıstım.

Arsenal kargaspor'u küçümsemesinin bedelini ödemediği için şanslı ,

kargaspor'un olup olabileceği , yapıp yapıp yapabileceğinin maksimumu budur ,

burada Telles'i gömüp motta'ya övgüler düzen renkdaşlarım umarım izlemişlerdir , ayrıca Demba ba 'yıda bu kadar büyütmenin yersizliği görülmüştür umarım .

Geçmiş olsun . Emiratesde zor bjk'ın işi. Özil de olacak.

Demba bir drogba değil :)

bu rakibi bulmuşken 2-0la yollayacaktın

çok iyi top oynasa da olmadı

rövani için şans tanımıyorum 8jk'a

giroud ne kazma bi adam lan. arsenalde nasıl oynuyor anlayamıyorum.umut bulut > giroud...

bizim forvetimizin kötü olduğunu herkes söylüyo zaten

demba ba patlar dedik 2. yarı patladı

yani bazılarını hiç anlamıyorum bjkli olsa bu kadar hayranlık duyabilir anca

ilk yarı bjk müthiş oynadı ba mükemmel diyenler 2. yarı sustu

Tinerciler iyi diosunuz da ben arsenalin 20 senedir ilk kez bu kadar temposuz oynadığına şahit oluyorum ikinci maç ilk yarıdan biter haydi rastgele..

Sent from my iPhone using Tapatalk

arsenal bu turu geçer ama defansı çok leş çok boş alan verdiler bjkye bu defansla ingiltere şampiyonluğu hayal arsenal için

bizim forvetimizin kötü olduğunu herkes söylüyo zaten

demba ba patlar dedik 2. yarı patladı

yani bazılarını hiç anlamıyorum bjkli olsa bu kadar hayranlık duyabilir anca

ilk yarı bjk müthiş oynadı ba mükemmel diyenler 2. yarı sustu

olcanın karşı karşıya kaçırdığı pozisyonu

BA nerden var edip pozisyonu yarattı

tekrarda dikkatli izle

iyiye iyi demek kadar doğalı yok

Allah aşkına abartmayın ya. Beliktaşlılara Selçuk ve Burak'ı size verelim, Veli ve Mustafa'yı bize verin desek 100 yıl kulumuz, kölemiz olurlar.
tamam doğru diyosun selçukla veliyi yetenek olarak kıyazlanmaz zaten ama 'RUH' dedim dikkat edersen bu görüşe karşı çıkan olacağını sanmıyorum

Allah aşkına abartmayın ya. Beliktaşlılara Selçuk ve Burak'ı size verelim, Veli ve Mustafa'yı bize verin desek 100 yıl kulumuz, kölemiz olurlar.

Beşiktaş'ın yerlileri bizde banko oynar. Bizim yerlileri onlara versek yedek kulübesine zor girerler. Bu sene en iyi ikinci oluruz, o bile çok zor şu halimizle.

Geri
Üst Alt