ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Tolga dışında hiç biri oynayamaz. Bize gelseler kanser olduk vs. diye ağlarız. Küçük takım futbolcusu ile büyük takım futbolcusu arasında fark var. Beşiktaş'tan kimsenin bir şey beklediği yok, rahat rahat oynuyorlar. Bizim futbolcular hazırlık maçında bile baskı altındalar. Gözünüze iyi gelen Beşiktaş yerlileri bize gelseler elleri ayakları birbirine dolaşır. Hatta iddialı konuşuyorum, bizim beğenmediğimiz çapsız Emre Çolak ve benzeri futbolcular Beşiktaş'ta yıldız gibi gözükür.

Oğuzhan ve Pektemek onun dışında kalabilir hepsi takımlarında

forumda giroud üzerinden buragi savunma sanati izlediniz. yarin cardozo üzerinden izleyebiliriz.

Yalnız fikstür şikesi fena patlayacak , kargaspor'un en formda olduğu zamanlara denk gelecek fener ,

ilk yarının son çeyreğinde ise kargaspor diye bir takım kalmaz ortada ,

bu arada bu kargalar avrupa ve ligi aynı anda kesinlikle götüremezler bu ayan beyan ortada ,

arsenal kendi sahasında 3-0 yener tur atlar sorun yok. bu maçta bjk çok iyi oynadı ama 2.yarı çok yoruldu. yalnız orta sahaları çok pres yaptı, ligde sadece pres yeterli olmaz beceride lazım bu açıdan bjk hala favori değil ligde eğer çok iyi bir 10 numara alırlarsa 1 numaralı favorim olurlar ligde.

İsmail'i bu maçta sağa atmasının nedeni büyük ihtimalle Arsenal'in sol tarafının işlemeyişine güveniyor olması. Monreal bir kere çıktı onda da topu rakibe verdi. Sanchez ve Cazorla en tehlikeli isimler ve bütün atakları sağ taraftan yapıyorlar. Topu Sanchez'le buluşturma gayretindeler.

Fakat Wenger bence hata yapıyor. Karşısında Manu varmış gibi oynuyor. Maça özel değil, her zamanki oyununu oynamaya çalışıyor. Tempoyu düşürüp ayağa pas yapsa, topu ileride çevirip boşluk arasa daha etkili olurlar. Elinde yeterince yetenekli ayak var zaten ve kolay çalım atabiliyorlar. Gereğinden fazla tempoyu yüksek tutup direk oynamaya çalışıyor.

Bjk böyle kötü bir Arsenal'i bir daha bulamaz, o yüzden başlarını duvarlara vurmaları lazım. Arsenal sanki süper ligin Anadolu takımları gibiydi bugün. Ikına ıkına hücum etmeye çalışıyorlardı. Bu kadar kalitesiz olabileceklerini düşünmemiştim şahsen. Ama bjk'de feci yırtındı, Demba Ba ve Pektemek kaç tane top çalıp savunmaya kadar geldiler.

Beşiktaş'ın yerlileri bizde banko oynar. Bizim yerlileri onlara versek yedek kulübesine zor girerler. Bu sene en iyi ikinci oluruz, o bile çok zor şu halimizle.

:D :D emre çolak bile banko oynar o kadar söylüyorum :D

çok fazla abartmışsın

semihten iyi stoperleri varmı ?

veyselden iyi sağbekleri varmı ?

selçukuda tartışmam ama sizler tartışırısınız :D

Beşiktaş çok iyi başladı sezona.. Şampiyon yapabilirler 4.yıldız sezonunda.

Tolga dışında hiç biri oynayamaz. Bize gelseler kanser olduk vs. diye ağlarız. Küçük takım futbolcusu ile büyük takım futbolcusu arasında fark var. Beşiktaş'tan kimsenin bir şey beklediği yok, rahat rahat oynuyorlar. Bizim futbolcular hazırlık maçında bile baskı altındalar. Gözünüze iyi gelen Beşiktaş yerlileri bize gelseler elleri ayakları birbirine dolaşır. Hatta iddialı konuşuyorum, bizim beğenmediğimiz çapsız Emre Çolak ve benzeri futbolcular Beşiktaş'ta yıldız gibi gözükür.

Emre Çolak'ı önersek almazlar bile, sen neyin kafasını yaşıyorsun ya? Adamların stadı bitirecek paraları yok, ŞL'den gelecek para için deli gibi efor sarf ediyorlar, sen diyorsun kimsenin beklentisi yok, rahat rahat oynuyorlar. Biraz mantıklı ol.

Bu zemin/stadyum adamı futboldan soğutur.

ozaman görüşmeye gerek yok örnek veriyorum insanların zoruna gidiyo

burak yılmazı hiç beğenmeyen biri olarak söylüyorum bakın bunu

demba banın ve olcayın kaçırdığı gollerin aynısını burak kaçırınca ne ana kalıyo ne avrat

kardeş aynı şeyi savunuyoruz be :D

tamamen katılıyorum sana

Burak'ı ben de beğenmem

ama itin dötüne sokup çıkarmak da bi fayda sağlamaz

Hakan Şükür görmüş bir bünye bu

Ona ettiğim sövgüyü de kimseye etmedim

Ona ettiğim övgüyü de kimseye etmedim

Günahıyla sevabıyla bu formayı giyen kim varsa destek olalım

sadece destek

buraya gelip maksatlı sallayan kuşların gazlarına gelmeyelim

Fb yi izlemedim ama Bjk bizden çok çok önde ve formda. Biz veteran bir takım gibiyiz. Bütün ağır oyuncular bizde.

Giroud'yu tek maçla asmışsınız da kazmalığı bugün normalden fazlaydı. Zeminden olabilir, Arsenalliler pek memnun kalmadılar zeminden muhtemelen. Giroud baya iyi forvet Burak'ı falan cebinden çıkarır.

giroud ciddi anlamda burak ın 1-2 seviye üst versiyonu bence arsenalin forvetine hiç yakışmıyor

Bugün Bjk Arsenal in oyununu bozdu Ingiltere de zor ama neden olmasın. Bugün o ışığı verdi Bjk . Geçen sene Fb acizleri oynamıştı. Bu sene Arsenal e karşı Bjk ye helal olsun.

Olması gereken bu zaten. Üç büyükler turu geçse de geçmese de buraya deplasmana gelen takımlara karşı taraftar desteğini arkasına alarak daha baskın bir oyun da oynayamazsa kapatalım o zaman süper ligi. Topu topu Arsenal yani, Bayern-Barça-Real'e karşı oynamıyorlar. Biz olsak yenebilirdik de. Mesela Arena'daki Chelsea maçı 1-1 bittiğinde de %35 oranı verebilmiş miydin? Böyle takımlara karşı iç sahada galibiyet alamazsak deplasmanda turlamak çok ama çok zor.

Geri
Üst Alt