ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Kimin ne beklentisi var Beşiktaş'tan? Şampiyon olmasalar sorun olur mu? Şampiyonlar Ligi'ne katılmasalar kim tepki koyar?

Bir de bizi düşün, bu sene şampiyon olamazsak kıyamet kopar kulüpte. Aynı şekilde bugün Beşiktaş değil, biz Arsenal ile oynasaydık emin ol elenmemiz durumunda büyük tepki görürdük. Arsenal de bugünkü Arsenal gibi olmazdı, full performans oynarlardı. Demek istediğim, Beşiktaş'tan, taraftarı dahil, kimse başarı beklemiyor, bu yüzden futbolcular çok rahat oynuyorlar, üzerlerinde baskı yok.

Üzerlerinde bizdeki kadar baskı yok demek ayrı, kimin ne beklentisi var demek ayrı. Beklentinin olmadığı bir ortamda kimse bu kadar efor sarf etmez. Arsenal ile biz oynasaydık Arsenal aynı Arsenal olurdu ama biz bu maçı mağlup bitirirdik. Hayal dünyasında yaşıyorsun.

Şu an Giroud'a yapılan muamele tam bizim taraftar profili işte. Bir maç gol atamazsa santrafor işe yaramaz. Mantık bu.

yalnız 8jk bu defansla ligi de avrupayı da fazla taşımaz

Sivok düzelirse stoperleri toplar

ama sağbeke çare bulmak zorundalar

bakalım tarık kime yar olacak

ya neyi giremez gözünü seveyim dany almadılarmı bizden bunlar :D

danyi aldılar bizden daha bişey demiyorum :D :D

Tam adamını bulmuşsun ölçü alacak. Apar topar kovdukları Dany :)

Gerçeği görmezden gelmeye devam edin siz, kafanızı gömün kuma. Sene sonunda başlarsınız ağlamaya.

Şampiyonlar liginde biz de böyle oynuyoruz. CL bizim lige göre çok farklı bir boyut, futbolcular varını yoğunu ortaya koymaya çalışıyor. Kabul ediyorum fena oynamadıklarını tabi ama Emirates'te Beşiktaş'a %35 şansı Sinan Engin bile vermez.

Valla orada 1 gol atabilir mi atabilir Arsenal 2 gol atması gerekir ki Bjk de kanatlar da iyi oyuncular var. Mutlaka zor maç fakat herkeste bir umutla gidecek deplasmana.

maçın başlarında motta motta diye ağlıyolardı

şöyle günü pozisyonluk yorumlar yapmayın cok komik oluyor

Üzerlerinde bizdeki kadar baskı yok demek ayrı, kimin ne beklentisi var demek ayrı. Beklentinin olmadığı bir ortamda kimse bu kadar efor sarf etmez. Arsenal ile biz oynasaydık Arsenal aynı Arsenal olurdu ama biz bu maçı mağlup bitirirdik. Hayal dünyasında yaşıyorsun.

Kendimi mi ifade edemiyorum acaba? Beşiktaş'tan kimsenin bir beklentisi yok. Kime başarılı olmalarını beklemiyor. Ne yapsalar başarı sayılıyor Beşiktaş için çünkü çapları bu kadar. Biz ve Fener iyi olursak ne yaparlarsa yapsınlar en fazla 3. olabileceklerini Beşiktaşlılar da biliyor.

Arsenal buraya beraberlik icin gelmiş, olurda pozisyon olursa atarız tarzı oynadılar.

İngiltere de öyle böyle geçeriz demişler.İngiltere de en az 2 fark olur.

veyselden iyi sağbekleri varmı diyorum veysel sağbek değil diyo :D kim var bjknin sağbekinde

iyi bi ersan semihten iyiymiş. ersan hayatında iyi oldumu ? ersan hangi takımlarda oynamış şimdiye kadar :D :D

Giroud'a sallayan olmuş ama Giroud pivot santrafor.Yani atak yaparsan işe yarar.

Cardozo Kadıköy de nasıl oynamıştı ama Benfica evinde nasıl oynadı ve nasıl oynadı?

aynen onu anlatiyorum Jiru asla kötü değil. Arsenal seviyesinde olmadığına katılmıyorum. Bu adamlar turnuva takımı. Wenger takımın berbat olduğunu soyledi nerdeyse. hazir degil arsenal bugun bastan assagi rezillerdi kaleci hariç. Eğer Jiru ingilterede oynarsa kesin atar. orada organize ve saldiran bi Arsenal olacak. Burada ise beraberlik istediler ve aşdilar. Tturnuva takimi bu adamlar, ön elemede vermezler turu. Ustelik deplasmanda 0-0i kurtarmisken. Wenger belki Giroud yerine hizli adam koysa bu mac gelirdi. o yönden eleştirilebilir belki ama adamın elindeki takım hazır değildi. Arsenal kapalı oynamasına rağmen kabak gibi boşluklar verdi, burdaki arkadaşların istediği gibi oynatsaydi o zaman 3 tane yerdi bu defansla bu takımla. Hocalari takımı bizden iyi biliyor doğal olarak beraberliğe çıktılar. Atarsakta sancez ve jiruya şişirelim belki onlar atar mentalitesindeydiler

Benficanin kadikoyde fenere yaptigini yaptilar. buyuk turnuva takimlari bazen zayif takimlara karsi beraberliğe gider bazen beraberliği kurtarirlar bazende 1-0 yenilirler. içerde de benficanin fenere oynadigi gibi sagdan sokar soldan cikarirlar

Giroud'u nasıl Burak'a benzetiyorsunuz anlamıyorum. Adam top alıp top dağıtıyor, hava topuna çıkıyor, pas yapıyor. Takımın hücum organizasyonlarının hepsinde var. Ayrıca bugün iyi oynamaması biraz da takıma bağlı. Arsenal taraftarı beğenmiyorsa bize versin. :)

Kendimi mi ifade edemiyorum acaba? Beşiktaş'tan kimsenin bir beklentisi yok. Kime başarılı olmalarını beklemiyor. Ne yapsalar başarı sayılıyor Beşiktaş için çünkü çapları bu kadar. Biz ve Fener iyi olursak ne yaparlarsa yapsınlar en fazla 3. olabileceklerini Beşiktaşlılar da biliyor.

Fener den daha gıcık ediyorlar beni bazen.Bjk yi allah korusun yenilsek bi maçta her yerde sosyal medyada konu yaparlar.Biz yeniyoruz 1 gün sonra unutuluyor.

0-0 bitti diye hahaha yenilmedik noldu cimbomlular diyorlar.

Biz Man Unt'ı yendik, 1-2 gün sevindik bitti.Fark burda.

Şu an Giroud'a yapılan muamele tam bizim taraftar profili işte. Bir maç gol atamazsa santrafor işe yaramaz. Mantık bu.

O küçümsediğin taraftar profilini anlamamışsın bile. Kimse gol atamadı diye kötü demiyor adama. Burak gol atamıyor diye mi gitsin diyoruz ? Forvet özellikleri yok dribbling, ball control falan filan. Giroud top saklayamıyor kafa topu adam gibi indiremiyor top sürmeyi falanda geçtim.

Durup durup küçümsemeyin taraftar profilini anlamadan düşünmeden

neyse bjk bjk yeter.de hayde transfer nöbetine.

Tam adamını bulmuşsun ölçü alacak. Apar topar kovdukları Dany :)

Gerçeği görmezden gelmeye devam edin siz, kafanızı gömün kuma. Sene sonunda başlarsınız ağlamaya.

ersan gülüm diyosun bana ya

başka bişey mi izliyoruz ersan gülüm kim ya semihten iyi olacak? nerede oynamış şimdiye kadar ?

veyselden iyi sağbekleri varmı diyorum bana diyosun ki veysel bek değil. varmı yokmu onu söyle be abicim?

kusura bakmada çok abartıyosun

Giroud'yu tek maçla asmışsınız da kazmalığı bugün normalden fazlaydı. Zeminden olabilir, Arsenalliler pek memnun khttps://vine.co/v/M3E5dD6EdMxlmadılar zeminden muhtemelen. Giroud baya iyi forvet Burak'ı falan cebinden çıkarır.

burda di maria benzemayi topçudan saymayan begenmeyen insanlar gördüm. gayet normal.

Fener den daha gıcık ediyorlar beni bazen.Bjk yi allah korusun yenilsek bi maçta her yerde sosyal medyada konu yaparlar.Biz yeniyoruz 1 gün sonra unutuluyor.

0-0 bitti diye hahaha yenilmedik noldu cimbomlular diyorlar.

Biz Man Unt'ı yendik, 1-2 gün sevindik bitti.Fark burda.

Küçük takımlar, kendileri de bunun farkında.

aynen onu anlatiyorum Jiru asla kötü değil. Arsenal seviyesinde olmadığına katılmıyorum. Bu adamlar turnuva takımı. Wenger takımın berbat olduğunu soyledi nerdeyse. hazir degil arsenal bugun bastan assagi rezillerdi kaleci hariç. Eğer Jiru ingilterede oynarsa kesin atar. orada organize ve saldiran bi Arsenal olacak. Burada ise beraberlik istediler ve aşdilar. Tturnuva takimi bu adamlar, ön elemede vermezler turu. Ustelik deplasmanda 0-0i kurtarmisken. Wenger belki Giroud yerine hizli adam koysa bu mac gelirdi. o yönden eleştirilebilir belki ama adamın elindeki takım hazır değildi. Arsenal kapalı oynamasına rağmen kabak gibi boşluklar verdi, burdaki arkadaşların istediği gibi oynatsaydi o zaman 3 tane yerdi bu defansla bu takımla. Hocalari takımı bizden iyi biliyor doğal olarak beraberliğe çıktılar. Atarsakta sancez ve jiruya şişirelim belki onlar atar mentalitesindeydiler

Benficanin kadikoyde fenere yaptigini yaptilar. buyuk turnuva takimlari bazen zayif takimlara karsi beraberliğe gider bazen beraberliği kurtarirlar bazende 1-0 yenilirler. içerdede benficanin fenere oynadigi gibi sagdan sokar soldan cikarirlar

Kupa maçlarında bile 3.lig takımına gidip gol yemiyelim yeter evimizde geçeriz taktiği uyguluyorlar.Jiru teknik,akıllı ama ağır oyuncu.Oyunu yığarsan ceza sahasına atar golü.

Geri
Üst Alt