ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Dunku macta Besiktas cok abartildi. 4 pozisyonlari var birisi santradan atilan top zaten. Arsenal'in de bir o kadar pozisyonu var ve savunmalarinda Chambers gibi bir adam oynadi.

Ruzgar ve zemin hakkinda cok konusmak istemiyorum ama Londra'da rahat kazanacaklar. Bosa umitleniyor millet.

Tabi Demba Ba'ya sapka cikarmak lazim.

$

Wilshere, Cazorla hiç yoktu. Giroud rakibe çalıştı. Beşiktaş'ta iyi oynadı. Galibiyete daha yakındı.

Beşiktaş iyi oynamasından çok mücade etti. Arsenal'de koşullardan oldukça etkilendi. Demba ba geçen sezonlarda EPL'de nasıl oynadıysa öyle oynuyor.Biz Türkiye'de böyle adamları nadir gördüğümüz için wooowww diyoruz. Bakın görün 6-7 haftaya kalmadan sakatlanır ve en 1-2 ay dönmez. Arsenal kendi sahasında çok farklı oynuyor, halı gibi sahaları var. Çok ama çok rahat kazanırlar.

Eğer dün akşam biz olsaydık, kazanırdık.

bence taraftar cok büyük bir faktör oldu dün aksam, bu faktör emiratesde yok olacak, orda arsenal biraz daha rahat oynar. mesut özil, per mertesacker ve podolski hazir olacak

Bjknin ciddi bi 10 numara eksiği var, Sneijder gibi bi adamları olsa şampiyonluğun en büyük favorisi derdim çünkü bayağı diriler, iyi oynuyolar. Bizi desen Allah belamızı vermiş, burak gibi bi adama 5 yıl mahkum etmiş bizden de bi yol olmaz. Fener gene şike, hakem makem götürecek bu seneyi de.

Bizimkiler uyanıp da alamadı şu Demba Ba'yı adam resmen Drogbanın ilk geldiği zamanki etkisini gösteriyor.. Yalnız Bjk ve Fenerin form olarak gerisindeyiz bunun aksi idda edilemez..

Bizimkiler uyanıp da alamadı şu Demba Ba'yı adam resmen Drogbanın ilk geldiği zamanki etkisini gösteriyor.. Yalnız Bjk ve Fenerin form olarak gerisindeyiz bunun aksi idda edilemez..

Form olarak eksik olmak çok büyütülecek bişey değil. Geçen sene hazırlık kampında fırtına gibiydik lig sonunda 12 puan fark yedik. İnsanı ümitsizliğe düşüren burak gibi adamlarla yola çıkmamız.

Form olarak eksik olmak çok büyütülecek bişey değil. Geçen sene hazırlık kampında fırtına gibiydik lig sonunda 12 puan fark yedik. İnsanı ümitsizliğe düşüren burak gibi adamlarla yola çıkmamız.

Form olarak eksik olmayı iyimser söyledim açıkçası benim Selçuk-Burak gibi oyunculardan beklentim kalmadı..Hele ki Olcan-Bruma-Veysel beklenen patlamyı yapmazlarsa işimiz çok zor..Bence bu 3 adamın performansı kaderimizi belirleyecek..

Form olarak eksik olmayı iyimser söyledim açıkçası benim Selçuk-Burak gibi oyunculardan beklentim kalmadı..Hele ki Olcan-Bruma-Veysel beklenen patlamyı yapmazlarsa işimiz çok zor..Bence bu 3 adamın performansı kaderimizi belirleyecek..

Forvet alınmazsa kaderimiz belli ya, ilerdeki adamın son vuruşu yapamıyorsa geri hattın %90 topla oynayıp 50 tane pozisyon üretse bi işe yaramıyor. Geçen sene kaç tane böyle maç oldu işte burak atamadığı için kopmadı o maçlar bi türlü, en sonunda da şampiyonluk yarışından koptuk. Bu sene de aynısı işte, doğru düzgün bi forvet alınmazsa 2. lik bile hayal şampiyonluğu geçtim.

Beşiktaş , Arsenali bu kadar kötü yakalamışken bir gol bile atamadıysa kusura bakmasınlar ama Londra'da hiç şansları yok.Arsenal çok kötüydü ve bu fırsatı bulmuşken 2 tane net golü kaçırıyorsun üstüne bir de takım 10 kişi kalmış yazık.

Forvet alınmazsa kaderimiz belli ya, ilerdeki adamın son vuruşu yapamıyorsa geri hattın %90 topla oynayıp 50 tane pozisyon üretse bi işe yaramıyor. Geçen sene kaç tane böyle maç oldu işte burak atamadığı için kopmadı o maçlar bi türlü, en sonunda da şampiyonluk yarışından koptuk. Bu sene de aynısı işte, doğru düzgün bi forvet alınmazsa 2. lik bile hayal şampiyonluğu geçtim.

Demba Ba'yı da geçtim inan ki Almeida veya Emre Güral bile bizim takımda iş yapar..Almeidaya taraftar çok burun kıvırıyor ama hiç yoktan iyidir diyorum..En azından kule gibi hava toplarını alıyor sırtı dönük oynuyor en önemlisi adam çok gol atamasa da futbolu biliyor.. Hadi yabancısınırı dedik bari Emre Güralı alalım...4-5 maçını izledim gollerini falan geçtim bu çocuk türk fıorvetler için de en golcüsü olamaz ama futbolu en çok bilendir muhtemelen..Sırtı dönük oynuyor pas dağıtıyor tek eksiği maç tecrübesi...

Eğer klas bir forvet almazsak en azından Almeida veya Emre Güral gelsin diyorum.

Bence uyanmışlardır ama etiklik ayağına yatmışızdır. Malum Türkiye'de böyle oluyor bu işler. Etiktir - etik değildir aldı başını gidiyor.

aynen bu nedir ya her sayfayi actigimda reklam cikiyor

müsteri hizmetleri nerde kaldi beyler?!

Bir kere çıkar anlarım her sayfaya geçtiğimde alttan bir reklam üstten bir reklam. Her seferinde kapatıyorum. Tamam forumun maddi desteğe ihtiyacı varsa anlarım ama biraz fazla olmamış mı reklam olayı?

ben yine söylüyorum demba ba dan şüpheliyim

bakalım kasaplar liginde ne yapacak

dünde çok abartıldığını düşünüyorum 2. devre oyunda yoktu pozisyona güzel giriyor fakat atamıyor

La ne çok abarttınız be oğlum.

Ne beşiktaşmış be.

Alt tarafı beşiktaş işte eti kemiği belli çapı belli kaderi belli.

Bjk dediğin takım ortalama 10 yılda 1 şampiyon olan,kadro,para,stat,taraftar,medya vs gibi konularda Galatasaray ve Fb nin her zaman çok gerisinde,diğer anadolu takımlarının ise bi tık ilerisinde yer alabilmiş,stadı ve tesisleri istanbulda olan bir anadolu kulübüdür.

ben yine söylüyorum demba ba dan şüpheliyim

bakalım kasaplar liginde ne yapacak

dünde çok abartıldığını düşünüyorum 2. devre oyunda yoktu pozisyona güzel giriyor fakat atamıyor

dünkü maçta girdiği bütün pozisyonlar kişisel becerisiyle oluştu...

yoksa orada burak , almeida , webo vs gibi forvetler olsa beşiktaşın bu oyunuyla top göremezlerdi

Geri
Üst Alt