ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

Arsenal'in eksikleri çoktu bu maça onlar yetişir mi bilinmez ama Arteta denen zatta oynayamayacakmış, Almancı tayfa hazir degil zaten. Ramseyde cezali.

Bu turu Arsenal bir şekilde geçecektir.Yalnız Beşiktaş bir sağ bek ve Bryan Luiz'i alırsa bizi ligde kolayca geçer.Geçen seneki gibi kurtaramayız.

Tolga iyi kaleci,Pedro Franco çok iyi oynuyor.Ersan fena değil,İsmail sezona müthiş girdi,Atiba,Oğuzhan çok iyi,Veli deli gibi koşuyor,Frei bu sene katkı verecek gibi,Ba Almeida'dan sonra takıma seviye atlatmış.Mustafa fena girmedi sezona,Olcay yine 8-9 gollük katkı verir,Cenk Tosun da iyi yedek.Töre de katkı verir.

Şu anki durumları bizden kat kat iyi.

Galatasaray'ın bu seneki kaderini belirlicek karşılaşma,hele ki bjk turlarsa yandık.

Arsenalı seviyorum ve normaldede destekledigim bir takim. Gerci EPL takimlarinin hepsini cok severim. dolayisiyla besiktaslilara catir cutur doseyecegiz golleri. inci gibi dizecegiz. Giroud'ya sans diliyorum gununde olursa 4 tane dizer, cunku arsenal takimi bu macta oyunu rakip cezasahasinda oynayacaktir. bu durumda en korkulacak silah giroud ozellikle havadan affetmez. sayet gununde olmazsa sikintili bir maca donusur (extradan birisi gol atamazsa) yalniz erken bir gol kesinlikle fark getirir. diye dusunuyorum. kolay degil emirates'te oynamak

Arsenalı seviyorum ve normaldede destekledigim bir takim. Gerci EPL takimlarinin hepsini cok severim. dolayisiyla besiktaslilara catir cutur doseyecegiz golleri. inci gibi dizecegiz. Giroud'ya sans diliyorum gununde olursa 4 tane dizer, cunku arsenal takimi bu macta oyunu rakip cezasahasinda oynayacaktir. bu durumda en korkulacak silah giroud ozellikle havadan affetmez. sayet gununde olmazsa sikintili bir maca donusur (extradan birisi gol atamazsa) yalniz erken bir gol kesinlikle fark getirir. diye dusunuyorum. kolay degil emirates'te oynamak

Giroud 3 ay yokmuş

De Marke @demarkesports · 14 sa.

Everton maçında ayağı kırılan Olivier Giroud, sahalardan 3 ay uzak kalacak. (L'Equipe)

Giroud 3 ay yokmuş

nasıl la everton macinda 90. dakikada kafayla gommus idi. ne ara biseyler oldu 3 ay yok? haber kesin mi? dogruysa arsenalin isi harbi cok zorlasir. giroud kazma falan ama oyunu ileriye yiktiklarinda rkiplerin basini agritan bi isim ve rakip alana yikilmasindada etkin rol oynayan adam. istanbulda kontra oynadilar, etkisizdi cunkuu tank gibi yavas.

nasıl la everton macinda 90. dakikada kafayla gommus idi. ne ara biseyler oldu 3 ay yok? haber kesin mi? dogruysa arsenalin isi harbi cok zorlasir. giroud kazma falan ama oyunu ileriye yiktiklarinda rkiplerin basini agritan bi isim ve rakip alana yikilmasindada etkin rol oynayan adam. istanbulda kontra oynadilar, etkisizdi cunkuu tank gibi yavas.

Everton maçında ayağı kırılan Olivier Giroud, sahalardan 3 ay uzak kalacak. (L'Equipe)

twiterda gördüm

Arsenal gol atma özürlüsü bir takım, handikap olmaz en fazla 1-0,2-1 falan Beşiktaş yenebilir.

totem

twiterda gördüm

ee nolacak simdi hapi yuttu arsenal. Walcott oynar diyecem ama o da yetisemicek demisti Wenger. Geriye kim kaldi Poldi oynar, Sancez oynar ama Giroud harbi santrafor adamdı

Wenger'in biseyler yapip almancilari toparlamasi lazim. Ozil mutlaka sahada olmali ayni sekilde poldide oynamali. Ramsey zaten olmayacak, baya eksik var arsenal'da

ee nolacak simdi hapi yuttu arsenal. Walcott oynar diyecem ama o da yetisemicek demisti Wenger. Geriye kim kaldi Poldi oynar, Sancez oynar ama Giroud harbi santrafor adamdı

Wenger'in biseyler yapip almancilari toparlamasi lazim. Ozil mutlaka sahada olmali ayni sekilde poldide oynamali. Ramsey zaten olmayacak, baya eksik var arsenal'da

--------------Flamini----Wilshere----------

Chamberlain------Özil---------Cazorla

---------------------Sanchez---------------

Şöyle bir şey bekliyorum

Bizim takımdan ümit yok, bari şu maç Arsenal fark atsa da biraz eğlence olsa.. Gerçi onlar az mal bir takım değil ya neyse..

Arsenal şu sıralar epey sıkıntıda. Umarım Beşiktaş maçı diğer maçları gibi geçmez.

Emirates'de farklı olur. Belki yine zorlanacaklar ama turu bırakmazlar.

Bjk bizden iyi yönetiliyor. Cl'ye kalsalarda kalmasalarda eğer nokta 2-3 transfer yapamassak bu yıl ligde bizi gecerler. Statları biterse ve gene böle akıllı yönetilmeye devam edilirse şampiyonluk yarısı her sene cok zorlu gececek.

Bu macta Arsenal'i falanda tutmuyorum. Biz önce kendi sorunlarımızı halledelim sonra baska takımların basarısızlıgı icin beklenti icine girelim. Bjk turu gecemezse para gelecekmis. ee o para ile kimi alacakmısız ??

Sinirden beynim uyustu artık.

Arsenal'in muhteemel onbiri.

Szczesny

Debuchy Mertesacker Kos/Cha Monreal

Flamini Wilshere

Chamberlain Özil Cazorla

Sanchez​

Geri
Üst Alt