İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.520
- 182
- 1.358
Saldır arsenal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenalı seviyorum ve normaldede destekledigim bir takim. Gerci EPL takimlarinin hepsini cok severim. dolayisiyla besiktaslilara catir cutur doseyecegiz golleri. inci gibi dizecegiz. Giroud'ya sans diliyorum gununde olursa 4 tane dizer, cunku arsenal takimi bu macta oyunu rakip cezasahasinda oynayacaktir. bu durumda en korkulacak silah giroud ozellikle havadan affetmez. sayet gununde olmazsa sikintili bir maca donusur (extradan birisi gol atamazsa) yalniz erken bir gol kesinlikle fark getirir. diye dusunuyorum. kolay degil emirates'te oynamak
De Marke @demarkesports · 14 sa.Giroud 3 ay yokmuş
nasıl la everton macinda 90. dakikada kafayla gommus idi. ne ara biseyler oldu 3 ay yok? haber kesin mi? dogruysa arsenalin isi harbi cok zorlasir. giroud kazma falan ama oyunu ileriye yiktiklarinda rkiplerin basini agritan bi isim ve rakip alana yikilmasindada etkin rol oynayan adam. istanbulda kontra oynadilar, etkisizdi cunkuu tank gibi yavas.
De Marke @demarkesports · 14 sa.De Marke @demarkesports · 14 sa.
Everton maçında ayağı kırılan Olivier Giroud, sahalardan 3 ay uzak kalacak. (L'Equipe)
twiterda gördüm
ee nolacak simdi hapi yuttu arsenal. Walcott oynar diyecem ama o da yetisemicek demisti Wenger. Geriye kim kaldi Poldi oynar, Sancez oynar ama Giroud harbi santrafor adamdı
Wenger'in biseyler yapip almancilari toparlamasi lazim. Ozil mutlaka sahada olmali ayni sekilde poldide oynamali. Ramsey zaten olmayacak, baya eksik var arsenal'da
bana kalırsa bjknin gruplara kalması baya iyi olur bizim adımıza
Neden?Biraz açar mısın?
çıksınlar lig yarışından
zaten işimiz iş