ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

Sanchez fazla bireysel ama inanılmaz bi calım yeteneği var adamda .

Gelsin Paralar :D

dolar.png

gelsin paralar bozulmasin aralar..

arsenal iğrenç bir takım. demba ba vuraydı keşke o kafayı. o kadar nefret ettim arsenalden de bunak wengerden de.

Hajrovic e verilecek 10 milyon Euro geldi kurumsal yönetimimizin gözü aydin olsun!

Avrupada görüp görebilecekleri tavan seviye bu kargaspor'un , bugünün tadını çıkarsınlar !

Bir takımın gol kaçırması maçı hakettiğini göstermez. Maçın hakkın bjk nindi. Wenger denen kendini beğenmişin sevineceğine utanması lazım

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Beşiktaş maçı hak edecek ne yaptı ? Maç 2-0 olsa belki daha da farka gidecekti ki o inanılmaz pozisyonlardan sonra kırmızı kart geldi. Kaldı ki beşiktaşın kaleye isabetli şutu yoktu o dakikaya kadar.

İşte ona bende tilt oluyorum. Az önce yazdıklarımı unutuyorum be Sedat...

Bunlar yine iyi , Ertem ve çakalları gibi boş beleş insanlar da sevinecekti. Kupası olanları susturma vakti diye manşet atanları, Schalke tır gibi geçer diyenleri unutmadık. Onlara 2 maç bile fazlaydı, sürpriz yaşanmadı. Neyse UEFA kupasını alırlar :asd:

Beşiktaşın herşeyi iyi ama hiç birşeyi tam değil ama şampiyonluğun bir numaralı adayı biz ve feneri ele alınca .

Bizde derdimiz var diye üzülüyoruz .

Hocası wenger,

10 senede bir CL'ye giden bjk varken bence çok ta takmamak lazım.

Şike cileri saymıyorum bile hergün rezillik üstüne rezillik yaşıyor onlarda

Sanki parayı çok iyi kullanıyoruzda seviniyorsunuz. Yine gider alırlar bir çöplük.

her iki macta 1 oyuncusu kirmizi gordu bu avansa ragmen ellemedi herkes bizmiyiz siz kim avrupali olmak kim..

olm ne bicim insanlar var ya :D selcuk inan 2.5 milyon aliyor diye laf atiyorlar yok en fazla 2 milyon alinmasi lazim bilmem ne, sonrada buraya gelip bjkyi tuttum para önemli degil bla bla bla.

Tur İstanbul'da kaçmıştı zaten.

Bakmayın sezon başı üst üste 2 maçta puan kaybetsinler dağılırlar yine.

Beşiktaş'ın kapasitesi yetmedi Arsenal'i elemeye. İlk maçı Beşiktaş 1-0 kazansa bile burda Arsenal 2-0, 3-1 yenerdi

ntvsporu açın rıdvanın yalakası güntekin nasıl övüyor beşiktaşı :)

Ben bu maçta zaten fark beklemiyordum, 1-0 ya da 2-1 olur BJK ilk maçta kaçırdıklarına oturur ağlar diyordum ama onlar Arsenal ile berabere kalabilmenin zafer sarhoşluğundaydılar.

Geri
Üst Alt