ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

Beşiktaşın çapı yetmedi. Daha Türkiye liginde şampiyonluğu kovalayacak çapları yok Avrupada hiç birşey yapamamaları normal. Ne kadar kötü olursak olalım,biz olsaydık 75. dakikada kırmızı gören ve Allah ne verdiyse savunma yapan arsenale en az 1 gol atardık. Çap meselesi.

Bu beşiktaşı çok abartıyolar iki maçtada arsenal 10 kişi kaldı eğer bjk övdükleri gibi bi takım ise neden gol atamadı arsenale hemde arsenal in çok eksiği olmasına rağmen

Biz napacağız acaba? Bu kadroyla hayal bile etmek istemiyorum.zira Basel'in bile maskarası oluruz muhtemelen.

Arsenal son senelerin en kötü arsenal takımıydı. Bunu bulmuşlar eleyeceklerdi ama eleyemediler. Gerçi ilk maçta o golleri kaçırdıklarında turu kaybetmişlerdi zaten.

Yalnız bu Ba'yı ben çok beğeniyorum. Tam bizlik bir adammış ne yalan diyeyim. Bir santrafor nasıl top tutar nasıl takımı ileri doğru iter bugün görmüş olduk. Ligde çok can yakar bu adam. Bizimkiler zahmet edip alıverselermiş keşke ama nerdeee? 3 kuruşluk topçu bulur getirirler şimdi...

Bırakın Bjk'yi de biz kendimize bakalım

bu hafta sonu Bursa'da terslik yaşarsak fena karışırız

TT Arena'da ciddi olaylar çıkabilir

nerde o liselilerin ünal aysal capsleri? Hani sponsor falan. Ünal aysalsporlular yokmu.

Ne 3,5 milyon u yav 10 milyon değilmi extra alacağımız?

Gelsin paralaar

Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

Geri
Üst Alt