Sercan Eren
Parçalı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 4.657
- 1
- 1.148
3.5 üst dedim tek maçtan yattım be
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tesekkurler beyler saolun yanı çok saolun gercektn :005::005::005:
sezon icinde arsenalla biz karsılasırsak nasıl oynanması gerektiğini gösteririz
8 eksikle forvetsiz ustelik 10 kisi kalan arsenal'a gol atamadilar. bunlar mi iyi. topu getiriyorlar ortasahaya gersi yok. adamlarda dile kolay 8 eksik var ve santraforsuzsun. adamlarin mevkilerinin disinda oynuyor. ustelik birde sag bekin atiliyor. cidden arsenal'ın olusu yetti.
bugunku sahada olan arsenal normal siradan bir takimdi. sezon icerisinde karsilasmalarini dilerdim
tesekkurler beyler saolun yanı çok saolun gercektn :005::005::005:
Nerede? TOP tutmada mi? Bırakın bu boş lafları bu maçta atmiyacak ta ne zaman atacak? Mersin e mi erciyes mi?![]()
Arsenal en az bizim kadar kotu mu ? Kedim okuma yazma bilse o bile kıcıyla guler.

De Marke @demarklesports 19 AğuDrogba degil ama Burakla karsılastıranlar var. Bende guluyorum burada![]()
Nerede? TOP tutmada mi? Bırakın bu boş lafları bu maçta atmiyacak ta ne zaman atacak? Mersin e mi erciyes mi?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
kızma abi benim gibi herkes h1 den yattı. Arsenalin şerefsizliği
Benim görüşüm bu, şikeci ayı seviyesinde laflar yakışmıyor renkdaş katılmıyorsan "ben öyle düşünmüyorum "yazarsın olur biter ayıp oluyor![]()
Kim sıradandı mesela ? Sanchez mi Wilshere mi mesut mu Cazorla mı Debuchy mı kim?
De Marke @demarklesports 19 Ağu
Olcay Şahan: "Alexis Sanchez'den daha iyi bir futbolcu olduğumu düşünüyorum."
![]()
De Marke @demarklesports 19 Ağu
Olcay Şahan: "Alexis Sanchez'den daha iyi bir futbolcu olduğumu düşünüyorum."
![]()