ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

8 eksikle forvetsiz ustelik 10 kisi kalan arsenal'a gol atamadilar. bunlar mi iyi. topu getiriyorlar ortasahaya gersi yok. adamlarda dile kolay 8 eksik var ve santraforsuzsun. adamlarin mevkilerinin disinda oynuyor. ustelik birde sag bekin atiliyor. cidden arsenal'ın olusu yetti.

bugunku sahada olan arsenal normal siradan bir takimdi. sezon icerisinde karsilasmalarini dilerdim

Kim sıradandı mesela ? Sanchez mi Wilshere mi mesut mu Cazorla mı Debuchy mı kim?

Atiba, Demba Ba, biraz Oğuzhan, biraz Motta ve İsmail... Gerisi hikaye...11 dolsun diye oynayanlar...

Nerede? TOP tutmada mi? Bırakın bu boş lafları bu maçta atmiyacak ta ne zaman atacak? Mersin e mi erciyes mi? :)

Katılıyorum , Burak hakkında görüşlerim bellidir , hiç beğenmem ,

ama bugün Demba Ba'nın yaptıklarının aynısını Burak yapsa yemediği küfür kalmazdı , evet Burak yetersiz bir adam kesinlikle bizim seviyemizin oyuncusu değil ama itin bi tarafınada sokmamak lazım .

Bu arada Mustafa denen kabızı allayıp pullayan renkdaşlarım 1.dk daki pozisyona bir baksın !

Arsene Wenger: "I want Sanchez to be a striker. Walcott, Sanogo, Podolski and Campbell are all very good strikers, as well."

Benim görüşüm bu, şikeci ayı seviyesinde laflar yakışmıyor renkdaş katılmıyorsan "ben öyle düşünmüyorum "yazarsın olur biter ayıp oluyor

Eger su Arsenal takımına bizden kotu diyorsan yukarıda yazdıgım sey hicte agır degil kusura bakma. 2 gun once rezl fenere 1 tane pozisyona girememis takımımızla Arsenal'i karsılastırmak nasıl bir futbol mantıgı hayret gercekten. Sonra sampıyon olamayınca yada CL de koy takımarına yenilince buraya gelip ates puskuruyorsunuz takıma sankı takımın sucuymus gibi.

Kim sıradandı mesela ? Sanchez mi Wilshere mi mesut mu Cazorla mı Debuchy mı kim?

takim olarak vasat bir takimlardi. ilerde sanççez var. aslinda kanatta oynasa verimi çok yuksek olacak. ilerdeydi takimin hucumuna micti. oezil kenardaydi oyuna olumsuzluk katti. gibbs yoktu, monrealin bolgesi kabak gibi acikti. yani yildizin var ama siradansin iste. biz nasil sinoyu kenara alinca siradan oluyorsak. o bolge eksik, baskasi oynasin, ramsey cezali baskasi oynasin, forvet yok, kanat oynasin. forvetsiz futbol zor. giroud olsa cok daha farkli olurdu. topu indirr kaldirirdi bi sekilde kankilerne

Geri
Üst Alt