ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

Podolski ayriliyormus ve buyuk ihtimal Juve'ye

Ospina, Gibbs, Arteta, Gnabry ve Giroud sakat

Walcott ve Diaby hazir olmayacak

Ramsey biliyonuz cezali. haksiz bir kirmizi yedi ilk mac.

etti mi 8 eksik. Podolskinin durumuda belli degil kulupteki. onunda olmama ihtimali soz konusu azda olsa

Forvette sanogo oynayacak buyuk ihtimal ama o da belirsin Campbell'i yazim ben. Sonuc olarak, Arsenal maca forvetsiz ve sol beksiz cikacagi gibi diger mevkileri tumden eksik olacak. Arsenal'liler simdiden inancini kaybetmis durumda. Sol bekte yine Monreal falan oynarda sonradan girip (lk maca oldugu gibi) Forvetsiz biraz zor olacak bu is. BJK'da avrupada cok balli bir takim

sadece yukardaki olmayan adamlari oynatip birde kaleye kaleci gecirsen bjkyi zaten kafadan eler

----------------------Szczesny--------------------------

Debuchy-Mertesacker-Koscielny-Chambers

-------------------------Flamini----------------------------

---------Rosicky-Chamberlain-Wilshere----------

--------------------------Oezil------------------------------

----------------------Campbell---------------------------

Rosicky yerine Sancezde dusunulebilir ama onun zamana ihtiyaci var. Yinede koyulsada olur. Fakat bu sartlarda cikarilabilecek en iyi kadro bu olur. Buda bjk'yi gecmeye rahat yeter diye dusunuyorum. Sonucta koskoca EPL takimi, yedekleri dahi yeter. Sancez'i forvete alirsin ya da Rosicky yerine. Yinede kadro kotu sayilmaz.

Bjk icin kötü senaryolardan biriydi turu oraya tasimak ama suan arsenal turlayacaksa 1-0 falan bitmez gibi

haydi gunners

Top%2Bof%2Bthe%2Bcannon.jpg

giroud sakat, kos'da sakat...arteta sakat, ramsey cezali...besiktas alabilir..

Cipsi kolayı falan 1 hafta önceden hazır ettim. Hiç bir aksilik istemiyorum . Akşama Arsenal'in şovunu izleyecem. Gönlümden geçen skor 5+3 . Zamanında yapıldı bir daha yapılır.

Szczesny

Debuchy - Koscielny - Mertesacher - Monreal

Wilshere - Flamini

Chamberlain - Özil - Cazorla

Alexis Sanchez

Arsenal'in muhtemel 11'i böyleymiş.​

Szczesny

Debuchy - Koscielny - Mertesacher - Monreal

Wilshere - Flamini

Chamberlain - Özil - Cazorla

Alexis Sanchez

Arsenal'in muhtemel 11'i böyleymiş.​

Sançezin zamana ihtiyaci var ama bende oynamasini cok istiyorum acayip dinamik birisi.

Eger bu kadro olursa dagitir kargalari Jiru'ya gerek duymadan

Bjk 90 dk dirensin fazla pozisyon vermesin 3-4 tane de net gol pozisyonundan yararlanamasın ve 90+3 de kornerden gelen bir kafa topu golü ile 1-0 yenilerek elensin.

evlât acısı gibi koyar.

Arsenal ilk maçın ilk 20 dakikasında beşiktaşın dişli bir takım olduğunu gördü ve o yüzden İstanbul'da daha çok gol yememeye oynadılar ama ona rağmen çok net bir iki pozisyon buldular. Bu maçtaysa saha ve seyirci avantajı Arsenal'dan yana ve Mesut Özil'in dönüşüyle gol yollarında çok daha etkili bir Arsenal göreceğiz.Ve Arsenal tam kapasitesiyle oynamaya çalışacak ilk maçtan dolayı. Bu nedenle Beşiktaş ne kadar iyi olursa olsun 2-1 veya 3-1 Arsenal alır diyorum. Beşiktaş bu turda daha kolay biriyle eşleşseydi geçebilirdi belki ama ilk maçta %100 kapasiteyle oynamalarına rağmen Arsenal'ı yenemediler ve yine çok net pozisyonlar verdiler.

Geri
Üst Alt