ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

Bırakalım artık Burak-Demba ba karşılaştırmasını ama yanyana oynasalar fena olmazdı

Hepsi hikaye beyler takima iyi takviye yaparsak götürürüz olayı

Burak bu macda en az 3 etkili şut atardı.

Demba ba ama totalda daha iyi bulsamda ikisi çok farklı tarslara sahip.

Kıyaslama yersiz bulurum. Almeid' -ba kıyaslanır mesela

Burak 2 gun once rezil fenere 3 etkili sutu burak 2 tane normal sut atamadı. Emirateste Arsenale mi 3 etkili sut atacak?

Evvet burada çok övülen bjk 90 dk yı 0 şut,180 dk yı 0 gol ile tamamlayarak elendi.

Destan yazdı gurur duyuyoruz.

takim olarak vasat bir takimlardi. ilerde sanççez var. aslinda kanatta oynasa verimi çok yuksek olacak. ilerdeydi takimin hucumuna micti. oezil kenardaydi oyuna olumsuzluk katti. gibbs yoktu, monrealin bolgesi kabak gibi acikti. yani yildizin var ama siradansin iste. biz nasil sinoyu kenara alinca siradan oluyorsak. o bolge eksik, baskasi oynasin, ramsey cezali baskasi oynasin, forvet yok, kanat oynasin. forvetsiz futbol zor. giroud olsa cok daha farkli olurdu. topu indirr kaldirirdi bi sekilde kankilerne

Su arsenal takımına bizden ve bkjden 4 tane adam yazamazsın ilk 11ine toplamda. Bir tek Muslera birde form tutarsa sneijder.

Eger su Arsenal takımına bizden kotu diyorsan yukarıda yazdıgım sey hicte agır degil kusura bakma. 2 gun once rezl fenere 1 tane pozisyona girememis takımımızla Arsenal'i karsılastırmak nasıl bir futbol mantıgı hayret gercekten. Sonra sampıyon olamayınca yada CL de koy takımarına yenilince buraya gelip ates puskuruyorsunuz takıma sankı takımın sucuymus gibi.

Doğru feneride beğenmedim ama arsenal ligde de ilk iki hafta rezaletti kaldı ki bjk nin gol pozisyonu yok doğru dürüst ama mücadele ok not;2. Yarı izledim ve ayrıca takımım para kazanmış bana ne bjk dan gitsin Avrupa liginde puan alsın isterse kupa alsın ama cl de tek olalım

Bu kel kim lan hakeme karşı oynadık diyor ntvspor da.. Hakem hiç ezdirmedi beşiktaşı bütün faulleri verdi iki maçta da kırmızılar çıktı penaltı pozisyonunda dokunmadı zaten... Tam tinerci kafası valahi

Bırakalım artık Burak-Demba ba karşılaştırmasını ama yanyana oynasalar fena olmazdı

İşte son 2 saatte forumdaki en mantıklı yorum... 2 si türkiyede anasını aglatirlardi stoper lerin... Sağol renk taş hala birilerin FUTBOL DAN anlaması umutsuzluktan çıkardı beni....

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Geri
Üst Alt