ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

Su arsenal takımına bizden ve bkjden 4 tane adam yazamazsın ilk 11ine toplamda. Bir tek Muslera birde form tutarsa sneijder.

evet yazamazsin. ben daha cok isimlere degil sahadaki oyununa baktim arsenal'in.

guzel isimler var ama rtakim olarak siradanlar. eksikler donerse ve o zaman bjkile yaparlarsa soyleyin mac 4-5 olur diye. ama arsenal bu formla herhangi bi hazir takima 3- gol atamaz.

Arkadaş onu bunu bilmem

Allahtan şu mafya bozuntusunu almadık

Aman evlerden ırak olsun...

Çok mücadele etmek iyi oynamak anlamına gelmiyo bugünde gördük bunu arsenal 10 kişi kaldıktan sonra topluca defansa geçtiler beşiktaş hiç bir etkinlik gösteremedi eğer iyi bir on numara almazlarsa ligde bunun sıkıntısını çok çekerler yaratıcı oyuncu eksikliği bariz şekilde görülüyo bjk de

180 dakika bjk'nin üstün oldugu bir turdu. zaten arsenal'in iki mactada birer kırmızı kart görmesi bunun göstergesi.

Birde 1 m euro'ya oynayan Atiba, Selcuk-Melo ikilisinin toplamından daha fazla is yapıyor. Genel olarakta bizden sağlam takımlar.

Atiba geçen sene kaç gol-asist yapmış ta Selçuk-Melo ikilisinden iyi.

Burak 2 gun once rezil fenere 3 etkili sutu burak 2 tane normal sut atamadı. Emirateste Arsenale mi 3 etkili sut atacak?

Bu bjk da atardı. Tek başına ronaldo bile bir şey yapamaz.

burakı bugün dembanın yerine yerleştir bu bjk takımında çok daha etkili olurdu .

Daha faydalı olurmuydu genelinde? O yine başka konu.

İşte son 2 saatte forumdaki en mantıklı yorum... 2 si türkiyede anasını aglatirlardi stoper lerin... Sağol renk taş hala birilerin FUTBOL DAN anlaması umutsuzluktan çıkardı beni....

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Tşkler madem ba gitti onun gibi birini almak şart gerçekten çift santrafor oynamak bizim işimiz

Arsenal, Everton maçında da çok kötüydü. Giroud girince o maçta dengeler değişti biraz. Ama maçın genelinde Everton bi kaç kontra pozisyonunu da hiç etti çok daha farklı bitebilirdi berabere bitti. Arsenal sezona hazırlanamamış belli ki olay Beşiktaş'la alakalı değil tam Arsenal çok fazla kötü şimdilik.

Kim tapıyor bizde onu anlamadık. Buraktan 4 gomlek ustun deyince tapmısmı oluyoruz. Pektemekte buraktan 3 gomelk ustun mesela Pektemek'e de mi tapmıs oluyoruz?

Bunu söylemekte ciddi olamazsın ,

Burak'ı zaten beğenen yok , ama zorla savundurtmayın insana ,

açın 1.dk daki Mustafa'nın pozisyonuna bakın .

Çok mücadele etmek iyi oynamak anlamına gelmiyo bugünde gördük bunu arsenal 10 kişi kaldıktan sonra topluca defansa geçtiler beşiktaş hiç bir etkinlik gösteremedi eğer iyi bir on numara almazlarsa ligde bunun sıkıntısını çok çekerler yaratıcı oyuncu eksikliği bariz şekilde görülüyo bjk de

Ontivero'yu kiralasınlar valla iş yapar bunlarda

rYzY9a.png

tamam tanimiyonuz ama bu kadarda ezmeyin benfica nedir lan :asd:

isim benzerligi zaar, ikiside be diye basliyor ondan heralde :asd: cok komik lan bir hic muamelesi yapmislar resmen :asd:

O bi gasteci vardi hesap sorcam wengerden diyor naapti

selçugu hadi geçtimde atiba melodan nasil iyi lan. ne yiyip ne içiyorsunuz siz. saçmalamanizin bir siniri olsun. ibret alinir şu yorumlardan.

5 dakikadır apartmanda süpürge sesi arıyorum meğerse Ntvspor stüdyosundan geliyormuş

Bunu söylemekte ciddi olamazsın ,

Burak'ı zaten beğenen yok , ama zorla savundurtmayın insana ,

açın 1.dk daki Mustafa'nın pozisyonuna bakın .

Cok ciddiyim. Buraktan 3 gomlek ustun ozellikleri var Pektemek'in. Burak'ın elle tutulur benim gozumde hicbir ozelligi yok. BuraK'ı bir macta begenmem icin en az 2 gol atması lazım o kadar negatifim Burak'a

Yalnız belkide Türkiye'de teknik direktörün elinin değdiği ve ne yaptığını az çok bilen en iyi takım Beşiktaş.

Şahsen isterdim Bilic'i..

Geri
Üst Alt