ŞL 16/17 B Grubu 6. Maç | Dinamo Kiev 6-0 Beşiktaş | MS | 6 Aralık | TRT 1

Sizin mantık su, Beşiktaş bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Beşiktaş 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.85 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

5 maçta anca iki puan alan kiev size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

Kiev 6-0 kazandı.

Bu cenabetlik için bana teşekkür edin derim.

Allahın ne kadar gücüne gittiyse...

dayak yedik diye ağlıyorlardı ama beterin beteri var derler tecavüze uğradılar

Al iste ülke'nin her bir tarafi populizm kokuyor, serefsiz yorumcular..

Ulan ne hakem'i? Tecavüz etti adamlar. Liglerde hakemler sizi alistiriyorlar öyle vermeyerek, sonra Avrupa'da böyle koyuyorlar. Gecen sene Fener bunu Braga'da yasadi.

Hala hakemler eyyam yapiyor Türkiye'de.

alismislarlar turk hakemlerine.

oğlunu 4-0dan sonra uyutan 8tasşlı babanın sabah oğlu uyandığındaki çaresizliği :(

Ulan şu dinamo kadar top oynayamadik adamlarda ki dikine oynama hevesine bakin bir de bizim mallara bakin ozellikle sabri selcuk serdar balta kaleye geri donmeye programlanmis gibi kasimpasa macinin icine ettiler fitik oldum resmen ya bir takim bu kadar mi uyusuk futbol oynar bu kadar mi geri yan pas oynar bruma sneijder de jong poldi disinda yabancilar da olmasa biz bu yerlilerle rakip takimin sahasina bile top tasiyamayiz igrenc bir futbol izliyoruz bu gereksizler yuzunden floryadan iceri yerli oyuncu sokmayacan bak bakalim nasil oynuyo takim

Guntekin agliyor hala, 29. dakika da 10 kisi kaldiktan sonra kac tane yedigin hic onemi yok diyor. Tam sacmalik, iyi o zaman 10 kisi kalan her takim bir 6-7 tane yesin oyle birsey mi olur.

Beşiktaş tarihinde ŞL gruplarından çıkamadı :asd22:

Sahasında maç kazanamayan 3 maçta son dakika gollerle 5 puan alan takım gruptan cikamadi diye ağlıyor. Hak etmediniz ki zaten uefayi bile hak etmediniz.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CzBi8OUXUAAkQtO.jpg

Yalnız kargalar güzel skor alıyorlar. Önce 8-0 şimdi 6-0 sıfır sırada 7-0 var. Koleksiyonu tamamlayacaklar diye umuyorum.

Bunlar yine mi 3. oldu:D:D

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş favori gösterilmiş ve oranı da çok iyi, bu maçı da çok rahat kazanacak.

Yazımın hala arkasındayım.

İddaa 2.00 oran vermiş Beşiktaş'a.

Ödül gibi.

Evi arabayı sat bas, sonra ikinci evini arabanı al.

Sizin mantık su, Beşiktaş bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Beşiktaş 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.85 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

5 maçta anca iki puan alan kiev size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

Giden Para ya çok üzülme Renkdaş MS

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Ben Söyledim.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Yalnız şu a haber fazla oluyor artık, ülkede olan her kötü şeyi dış mihraklar, iyi şeyi akp yaptı diyen bu kanal, şimdi de beşiktaş hakeme yenildi diye başlık atmış, ulan biz 10 kişi ile UEFA kupasını aldık, bu a haber zihniyeti böyle işte, her kötü şeyin sucunu başkasına atıyorlar, işte böyle elin adamı 6 taneyi atar gönderir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt