ŞL 16/17 B Grubu 6. Maç | Dinamo Kiev 6-0 Beşiktaş | MS | 6 Aralık | TRT 1

Beşiktaşlılar kaşınmıştır kesin. Kalabalık olunca bi yerleri kalkıyor.

Bu ülkede çarşıdan daha fazla,delikanlı geçinen bir grup daha yoktur

hakemi suclamakta haklilar, ilk golu kotu yediler ama toparlanmaya baslamislardi. sonra hakemin rezil karari gelince ki kirmizi vermese o kadar demoralize olmazdi bjkliler. sonucta benficayi 3-0dan cevirdiler. penalti girince de mac koptu orda. 3. golde tosicin hareketinden ve marcelonun topu cikaramamasindan belli

arsenal macında biz bildigin 8 kişi idik.okanın ayak parmagı kırıktı,b.korkmazın omzu cıkmıstı,hagi yoktu.emre belezoglu gibi bi oyuncudan zaten mahrumduk.bunlar fazla havalandı.bi pok yok bunlarda.10 tane kiralık oyuncu ile hakem olmasa barcelonayı deplasmanda yenecek olan ama berabere kalan bızdık. samiyende 5 atacagı barcelonaya ofsayd golle yenilen yine bizdık.bunlar ne ayak oglum?

Lakin ben farkı Napoli veya Benfica'dan bekliyordum mal oğlu mal bunlar :asd22:

ahmet dursun ne yapıyor acaba şimdi

arsenal macında biz bildigin 8 kişi idik.okanın ayak parmagı kırıktı,b.korkmazın omzu cıkmıstı,hagi yoktu.emre belezoglu gibi bi oyuncudan zaten mahrumduk.bunlar fazla havalandı.bi pok yok bunlarda.10 tane kiralık oyuncu ile hakem olmasa barcelonayı deplasmanda yenecek olan ama berabere kalan bızdık. samiyende 5 atacagı barcelonaya ofsayd golle yenilen yine bizdık.bunlar ne ayak oglum?

Arsenal maci 2000'deydi sen 2002 dogumlu degilmisin

10 kişi kalınca fark yemek meşru yani ulan başa baş oynarsın olmaz anlardık da yani

salı günü gol yemeye başlayıp çarşamba günü hala gol yiyen takıma beşiktaş denir.

s-0a2808f84af8545111fc8e4969e685e85660826b.jpg

Sizin mantık su, Beşiktaş bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Beşiktaş 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.85 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

5 maçta anca iki puan alan kiev size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.
l3vRetMUtsHDILuXm.gif

Nagmalup Besiktas Hakeme Yenildi (A Spor)

:red:

Sergen'i ihrac edersek sampiyonlar ligi kupasini kazanabiliriz

ağlak şenor trtsporda çökün

Hakem Besiktas'i Resmen Dogradi (Fanatik)

:red:

Geri
Üst Alt