- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
yok yav bugünkü hakem net bjkyı kolladı tagımdaki diğer iki değerin arasına asla katılmayı haketmiyorSayin Osman SEDEN sanirsam Ivan Bebek ve Damir Javor ustadlarin yanina bir ustad daha eklenecek
Hak etti cunku
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yav bugünkü hakem net bjkyı kolladı tagımdaki diğer iki değerin arasına asla katılmayı haketmiyorSayin Osman SEDEN sanirsam Ivan Bebek ve Damir Javor ustadlarin yanina bir ustad daha eklenecek
Hak etti cunku
yok yav bugünkü hakem net bjkyı kolladı tagımdaki diğer iki değerin arasına asla katılmayı haketmiyor
Bu arada pozisyonu kaç kere seyrettim karar gayet doğru karı gibi zırlamasınlar bence hiç. Ben adam baya Beck'e şarj yaptı sanmıştım yan yanalar ve hafif şarj var, Beck'in salaklığı pozisyon. Hakemin kararı doğru.
TRT sporda komedi şov bitmiyor . Reji bjk aleyhine daha önce verilmiş ama haklı penaltıları gösteriyor ehü ühü
Sent from my iPhone using Tapatalk
brumanın uzakdan plase golu yok,yazın attıgı gibi.buna da üzülüyo musun peki?üzülmüyosan üzulmedigini anlatan bi film söyleyebilirsin...Yalnız ben hâlâ o direkte patlayan topa ve kaleciyle karşı karşıya kalıp outa vuran herife takıldım ve üzülüyorum.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bu mesaj orijinal mi?Sizin mantık su, Beşiktaş bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.
İddaa da böyle bir mantık yoktur.
Parayı koklarsin.
Bu maçta Beşiktaş 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.85 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.
5 maçta anca iki puan alan kiev size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.