ŞL 16/17 B Grubu 6. Maç | Dinamo Kiev 6-0 Beşiktaş | MS | 6 Aralık | TRT 1

TRT sporda komedi şov bitmiyor . Reji bjk aleyhine daha önce verilmiş ama haklı penaltıları gösteriyor ehü ühü

Sent from my iPhone using Tapatalk

ŞL'de en uzun namağlup seri 6 maç: Galatasaray.

Yalnız ben hâlâ o direkte patlayan topa ve kaleciyle karşı karşıya kalıp outa vuran herife takıldım ve üzülüyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu arada 'Avrupa'da Türk takımını destekleyin, Türk bayrağı' muhabbetinden de gına geldi artık. Açıkçası ben hiçbir Dortmund'lunun Şampiyonlar Ligi'nde Münih'i destekleyeceğini zannetmiyorum. Bu işi vatan millet raddesine getirmek çok saçma.

:melo: :melo: :melo: :melo: :melo: :melo: + :melo: :melo:

Yalnız ben hâlâ o direkte patlayan topa ve kaleciyle karşı karşıya kalıp outa vuran herife takıldım ve üzülüyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
brumanın uzakdan plase golu yok,yazın attıgı gibi.buna da üzülüyo musun peki?üzülmüyosan üzulmedigini anlatan bi film söyleyebilirsin...

birde prezervatif fotoğrafı çekip kiev deplasmanına gidiyoruz diyen tinerciler vardı.adamlar susuz sabunsuz sevmişler tinercileri:asd22:

CzBiwq8W8AETp6q.jpg

:asd22:

Macin skoruna bakmadan ozeti seyrettim, cok keyifliydi :D

Güntekin'e sormak lazim 29. dakikada 10 kisi kalan takimina disiplinli bi 60 dakka oynatamayan hocalarinin acizligini. Gerci kafalarini kuma gommeleri de iyi.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

şimdi maçın özetini izledim penaltı konusunda hakem ne yapmış öyle ya hahahahahahah

Ama yedikleri penaltı dışında ilk dört golün üçü ne öyle ya defans değil kümese tilki girince kaçışan tavuk sürüsü gibi

Sizin mantık su, Beşiktaş bizim rakip takım kesin kaybeder / inşallah kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Beşiktaş 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.85 e inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

5 maçta anca iki puan alan kiev size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.
Bu mesaj orijinal mi? :)

Geri
Üst Alt