ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Porto deplasmanında kazanırsak grubu yarılarız.

Deplasmanda kazanma ihtimalimiz en yüksek olan maç o.

Atmosferleri yüksek değil. Artı fizik güçleri o kadar sorun çıkartmaz.

Lokomotif deplasmanı en serti, hem mevsim hem de takım yapısı itibari ile bizim için.

İç saha maçlarını alıp:

Schalke (D)-1 Puan
Porto (D)-3 Puan

çıkartırsak en kötü 13 puan ile lider oluruz.

Porto deplasmanında kazanırsak grubu yarılarız.

Deplasmanda kazanma ihtimalimiz en yüksek olan maç o.

Atmosferleri yüksek değil. Artı fizik güçleri o kadar sorun çıkartmaz.

Lokomotif deplasmanı en serti, hem mevsim hem de takım yapısı itibari ile bizim için.

İç saha maçlarını alıp:

Schalke (D)-1 Puan
Porto (D)-3 Puan

çıkartırsak en kötü 13 puan ile lider oluruz.

oha dur lan

Bence gruptan çıkamayacağız lakin bizim için hayırlı olacak, tekrar etmiş olacağım ama biraz şansında yardımıyla uefayı alabilirüz. Tabi santrafor ve stoper transferleri olması kaydıyla... 2. tura kalsak ne olacak sanki zebellah gibi bir takım gelip sahadan silip atacak, ama işte uefa öyle değil.

Yav bu takim 3.olup uefaya gitse kupayi alir izlenimi vermiyor mu yahu.
Ben 3.olsakta niye olduk demem o saatten sonra istesek kupayı alırız.

Belhanda da ısrar eden adamın feg de hayli hayli ısrar etmesi gerekir. Belhandanın top kontrolü ve pası burak yılmazdan hallice. Hoca nesini beğeniyor anlamadım.

müneccimler iş basında
portoyu yenemezmişiz
nerden biliyon yenemicemizi

Sampiyonlar ligine nasil artik sampiyon kulupler kupasi demiyorsak , senelerdir avrupa ligi ismini alan turnuvaya neden uefa kupasi diyorsunuz halen ?

Avrupa ligi ...

Portekiz deplasmanlarını severim öyle bi ingiliz ispanyol italyan deplasmanı gibi olmaz.

Ben en kötü beraberlik bekliyorum o maçtan.

İçerde bize en ters gelecek takım Schalke. Hızlı oyunları var.

Bence bu galibiyet bize artık kalan tüm maçlarda dengeli oynama, kontra oynama şansı verdi. Diğer maçta berabere bittiği için bundan sonraki maçlarda alınacak her puan bizim lehimize. Hep karşımızdakiler kazanmak için çıkacak. Şu yerleşme sorununu çözersek ilk 2 artık daha olası.

Geri
Üst Alt