ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

bunu yazdıkdan sonra hoca fegulı ıcın cevap verecektıkı kameralar basın toplantısı odasından alındı arbade yasanıyor kesin
şuan gökhan zan saçmalayarak ortamı yumusatıyor
1f399.png
Fatih Terim: "Feghouli'yi niye almadım? 18 kişi ile oynuyoruz, 2 kaleciyi çıkarsanız 16 kişi. Her mevkiyi alternatifiyle düşünmek zorundayım. Orada Sinan var, Henry, var, Emre var, Garry var. Birini tercih edecektim, tercihimi diğerlerinden yana kullandım. Herkes çalışacak."

Diğer maçın berabere bitmesi bizim için çok iyi oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hoca onyekuru ve sinan konusunda haklı da.belhanda varken feghouli alınır hocam kadroya.

Feghouli ye boşa maaş ödüyoruz şuan. Kadroya bile alınmayacaksa arapların transfer sezonu bitmeden göndermek lazım.

feghouli sadece kanat değilki.forvet arkasında da oynar.

1f399.png
Fatih Terim: "Feghouli'yi niye almadım? 18 kişi ile oynuyoruz, 2 kaleciyi çıkarsanız 16 kişi. Her mevkiyi alternatifiyle düşünmek zorundayım. Orada Sinan var, Henry, var, Emre var, Garry var. Birini tercih edecektim, tercihimi diğerlerinden yana kullandım. Herkes çalışacak."
herkes çalısacak kısmını nokta olarak kullandıysa burak ve felipeye kafayı taktığı kosu muhabbetinden dolayı kafayı takmıs gıbı

Biraz şans da yanımızdaydı ama bu sonuçla başlamak çok önemli. Serdar, Nagatomo, Ndiaye ve Rodrigues’in performansları galibiyeti getirdi. Akbaba, Belhanda, Fernando berbat, Linnes ise ortalama oynadı.

feghouli sorulunca hocanın rengi degisti sövecek sandım bu is teknik taktik veya transfer konusu olmadıgına emin oldum

şahsi bir mevzu var transfer konusuna bukadar kin yapmazdı terim feghoulinin adını duyunca suratı degisti

herkes çalısacak kısmını nokta olarak kullandıysa burak ve felipeye kafayı taktığı kosu muhabbetinden dolayı kafayı takmıs gıbı
kanat konusunda haklı ya.rodrgiues,onyekuru ve sinan var.ama adama sorarlar...2 tane de 10 numara var ve biri full zarar.belhanda denilen idiottan kurtulup feghouliyi o bölge için kullanabilirsin.

Anlaşılan Leşhanda'dan kurtulmayacağız maalesef.

hoca kendini nimetten sanan takım öndeyken topçu ıslıklayan precious sosyal medya mallarına güzel bir ders verior.

faslı çingenede bizlerin göremedigi birseyler görüyor demekki hocamız,karakteri ve pisliklerinide canı sagolsun diyor

Geri
Üst Alt