- 2 Temmuz 2011
- 140.099
- 60.189
- 5.628
bunu yazdıkdan sonra hoca fegulı ıcın cevap verecektıkı kameralar basın toplantısı odasından alındı arbade yasanıyor kesin
şuan gökhan zan saçmalayarak ortamı yumusatıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu yazdıkdan sonra hoca fegulı ıcın cevap verecektıkı kameralar basın toplantısı odasından alındı arbade yasanıyor kesin
herkes çalısacak kısmını nokta olarak kullandıysa burak ve felipeye kafayı taktığı kosu muhabbetinden dolayı kafayı takmıs gıbıFatih Terim: "Feghouli'yi niye almadım? 18 kişi ile oynuyoruz, 2 kaleciyi çıkarsanız 16 kişi. Her mevkiyi alternatifiyle düşünmek zorundayım. Orada Sinan var, Henry, var, Emre var, Garry var. Birini tercih edecektim, tercihimi diğerlerinden yana kullandım. Herkes çalışacak."![]()
kanat konusunda haklı ya.rodrgiues,onyekuru ve sinan var.ama adama sorarlar...2 tane de 10 numara var ve biri full zarar.belhanda denilen idiottan kurtulup feghouliyi o bölge için kullanabilirsin.herkes çalısacak kısmını nokta olarak kullandıysa burak ve felipeye kafayı taktığı kosu muhabbetinden dolayı kafayı takmıs gıbı
faslı çingenede bizlerin göremedigi birseyler görüyor demekki hocamız,karakteri ve pisliklerinide canı sagolsun diyor