ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Fernando - Donk - Ndiaye ben bu 3'lüyle başlarım. Arkadaşlar kesilmesini istiyor çok defansif olurmuşuz. Hala Donk'u çakılı ön libero sananlar var. Herif Belhanda ve Emre'den daha fazla katkı sağlıyor hücuma.

Bu maçta Donk'u kesmek büyük haksızlık olur.

Evet Donk son maçta iyiydi ama Donk için Fernando kesilmez.Ancak Akbaba sakatsa Donk 11'e girebilir.Forvet yokluğunda orta sahada çok iş yapmasa da Akbaba'nın skor katkısına ihtiyacımız var.Donk bu gol katkısını veremez.Belhanda zaten orta sahaların hepsi sakat olsa bile bu maçta ilk 11'de olmamalı.

Fernando olmadan takım oyun kuramıyor bırakın ofansı defansı. Fernando gelecek stoperlerin arasından oyun kuracak. En iyi oyunlarımız hep böyle.

Topun olduğu yer bizim için pozisyon. Tehlikeli bölgede Fernando'nun adamı belli. Başlarken çok iyi başlıyoruz, hiç riziko yok, ofsayt taktiği diye bir şey yok, kadememiz tamam. İleri gittiğimiz zaman da hep beraber topa doğru BAM BAM BAM BAM gideceğiz ve oynayacağız, oynadınız. Oyun disiplinini bozmak yok. Şartlar ne olursa olsun atarız, yeriz ve de bazı arkadaşlarımıza burada bir daha söyledim. Fernandes, Fernandes çok konuşur, dirsek atar muhattap olmak yok.

Son düzenleme:
Bein Sports görüşmeleri sürdürüyor deniliyordu en son. Trt son dakika yine bir güzellik yapabilir. Saran Holding'den de bir atak bekliyorum açıkçası. Muhtemelen Bein Sports 1, Trt 1 veya S Sport kanallarından birinde maçı izleyeceğiz.

Belhandanın 11 olması sportifliğin dışında gurur ve saygı açısından beni zedeler bu iş bana midesizlik gibi gelir yoksa o ceza almama sebep olacak futbolcu bu maçta işe yarayabilirdi.
Feghouli ise oynama ihtimali varsa bile bu maçlara kadar süre almalıydı oda oynamamalı fakat Maalesef hoca Feghouli sürprizi yapabilir.
Emre'nin oynamasını istemiyordum sakat diye gördüm zaten sonradan oyuna girmeli hamle şansı olmalı.
Eren büyük ihtimalle en ufak işe yaramayacak ama Onyekuru gibi silahı henüz oynatmadığımız santrafor mevkiinede koymak istemiyorum bu maçta.
Sinan falan forvet oynatılmasını istemem CL maçında son maçta iyiydi ama oda hamle oyuncusu olarak kalmalı ( Eren işe yaramayacak desem bile )
Tabi Badouda bizde 10 oynamadı ama bilemedim kadro tercihinde ben bile zorlanıyorum
Özetle hücum anlamında kısır olabilecek bi kadro bile olsa benim tarafım budur ''şimdilik''
Muslera
Mariano Serdar Maicon Nagatomo
Donk Fernando
Onyekuru Ndiaye Rodrigues
Eren
​
Akbaba,Gümüş -> Maçın kaderini belirleyebilir sonradan girerek
Bu kadroda evdeki hesap çarşıya uyarsa Onyekuru savunma arkası koşularıyla 2.santrafor gibi iş görür Mariano tarafından oyun kurulur oyun yönlendirilir Marianonun vereceği muhtemel boşluklardada iki defansif orta sahadan biri sibop olarak iş yapabilir.

ca.webp

Ekli dosyalar

• ca.webp
    ca.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 120
Heriflerin as forvetlerinin oynamayacak olması iyi oldu

Gerçi Eder bizim biraz belalımız ama güveniyorum defansa onu tutarlar herhal

Yayını alırlar diye düşünüyorum Beinsports bu işi çözecektir

Geri
Üst Alt