ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Ozani aslanlara atardim bende. Ozan - Serdar yapardim ya kazanarim Ozani ya da kayipederim.

En iyisi bu maçı millet yayınlasın periscope, facebook , youtube artık ne varsa ?

ozanı tek bi maçta hata yaptı diye niye kaybedelim yahu,sürekli oynasın işte

Taraftar kufur etmeye baslar - ya da Fatih Terimin gozunden duser. Valla agam biz kac genc yedik bir hata yapti diye bir saysana kafanda.
Donku oynatmak sart ama muhtesem bir sekilde hem Serdari hem Ozani koruyor.

Şu an itibarıyla bilimum Galatasaray marşları eşliğinde hazırlıklara başladım. Çok özledik be Cimbom'um. (L)

Taraftar kufur etmeye baslar - ya da Fatih Terimin gozunden duser. Valla agam biz kac genc yedik bir hata yapti diye bir saysana kafanda.

Semih Kaya, Sabri Sarıoglu şimdide Ozan yetişecek. Fatih Terim işini bilir.

fatih hoca semihe sabretti,ozan gibisine hayli hayli sabreder.daha yaşı 18 üstelik

Fatih Hocanın sürprizleri bitmiyor her maç farklı bir kadro önceden kestirmek mümkün değil ilk 11'i gerçekten alternatifi bol bir takım oluştu ama bence Fatih Terimin Lokomotiv maçı 11'i böyle olacak kafadaki tek soru işareti Eren'in performansı bir de Maicon bir sakatlık çıkarmaz inşallah sonradan oyuna donk, sinan, feghouli girer belhanda da var daha, bu maçı 3-1 alırız her şey ilk golü bulmamıza bakıyor ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir 15 dakika içerisinde 2-3 gol arka arkaya

__________________Muslera
Mariano____Maicon___Serdar___Nagatomo
___________Ndiaye____Fernando
Onyekuru_____Emre Akbaba___Rodrigues
___________________Eren

Fatih Hocanın sürprizleri bitmiyor her maç farklı bir kadro önceden kestirmek mümkün değil ilk 11'i gerçekten alternatifi bol bir takım oluştu ama bence Fatih Terimin Lokomotiv maçı 11'i böyle olacak kafadaki tek soru işareti Eren'in performansı bir de Maicon bir sakatlık çıkarmaz inşallah sonradan oyuna donk, sinan, feghouli girer belhanda da var daha, bu maçı 3-1 alırız her şey ilk golü bulmamıza bakıyor ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir 15 dakika içerisinde 2-3 gol arka arkaya

__________________Muslera
Mariano____Maicon___Serdar___Nagatomo
___________Ndiaye____Fernando
Onyekuru_____Emre Akbaba___Rodrigues
___________________Eren
Bence Onyekurunun yerine Sinan Baslar çünkü Terimin sinan sevdası bitmez.

Ozanın psikolojik durumu da çok önemli gözlerindeki o ışığı görecek kişi sadece Terim olur maça kendini hazır hissettiğini düşünürse direk koyar 11e ama ben donk-serdar yapacağını düşünüyorum

Böyle giderse maç TV'den yayımlanmayacak.Hala belli değil CL maçları yayıncısı.

bir trt deniyor bir beinsports aldı deniyor maç yarın hala resmi bir açıklama yok şaka gibi maç tv'den yayınlanmazsa şaşırmam

Bu maçta en önemli iki unsur 1. Erken golü bulup taraftarın desteği ile havaya girmemiz. 2. Defansta veya topla çıkarken basit saçma sapan bir hata ile gol yemememiz. Bu ikisini becerebilirsek maç bizde bence

1711220_Galatasaray_SK.jpg

Geri
Üst Alt