ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

"G.Saray'ın penaltısını vermeyen hakem Rocchi'nin adı İtalyan futbolunu sarsan şike skandalı 'Calciopoli'ye de karışmış.

79. dakikada Caner uyguladığı presle ceza sahası içinde Perea'dan topu aldı. Atletico Madrid'in Kolombiyalı savunmacısı yaptığı hatanın farkına vardı ve atlayarak topu eliyle kesmeye çalıştı. Pozisyonun arkasında kalan maçın hakemi Rocchi 'devam' dedi. Ancak işin ilginç tarafı UEFA'nın yeni uygulaması çerçevesinde görevi ceza sahası içindeki kritik pozisyonlarda orta hakeme yardım etmek olan ilave yardımcı hakem Luca Banti'nin Perea'nın bu hamlesini görmemesiydi.

Galatasaray'ın elenmesine neden olan İtalyan hakem Gianluca Rocchi, hiç de temiz bir sicile sahip değil. Rocchi, İtalyan futbolunu sarsan ve Juventus'un küme düşürülmesiyle sonuçlanan "Calciopoli" skandalında adı geçen hakemlerden biri.

Hatta bu konuyla bağlantılı olarak ülkesinde yargılanmış bile. Bununla da kalmıyor. Aynı Rocchi, İtalya'da 2005 yılında oynanan Chievo-Lazio maçına da sahtekarlık karıştırmaktan dolayı yargılanıyor ve daha sonra Napoli Mahkemesi'nde beraat ediyor. Dünkü maçta da skandal bir yönetim gösteren hakem için İspanyollar'ın ünlü gazetesi AS dahi, "Perea'nın çok net olan elini görmemezlikten geldi" yorumu yaptı."

Alanda olacağız!

Pankart hazırladım bide:
GSCyi yıkamayacaksınız.Eyyyy Xenforo sen kimsin ya!

Ekli dosyalar

• IMG_2474.webp
    IMG_2474.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 48
bu maci alirsak baya bir rahatlariz grupta. Aslinda en korktugum mac. Favori oldugumuz tek Mac

hissiyatımızı tekrarlamakta fayda var,

saçma 1 şekilde bu gruptan lider çıkacağımızı düşünüyorum.

RESMİ - Kasımpaşa karşılaşmasında aldığı darbe nedeniyle ağrıları olan Emre Akbaba’nın yapılan tetkikler sonrası kasık bölgesinde zorlanma bulguları tespit edildi. Oyuncumuz, günü aktif dinlenme ve salon çalışmasıyla geçirdi.

Belhanda oynamasin ya.Donk,Fernando Ndiaye yapalim

Moskova ligde harap durumda. İç sahadayız. Bence 3-1 4-1 tarzı bir skor ile bitirebiliriz maçı. Tabi ters senaryoları da düşünmek lazım.

RESMİ - Kasımpaşa karşılaşmasında aldığı darbe nedeniyle ağrıları olan Emre Akbaba’nın yapılan tetkikler sonrası kasık bölgesinde zorlanma bulguları tespit edildi. Oyuncumuz, günü aktif dinlenme ve salon çalışmasıyla geçirdi.

O orta saha ile 1 tane pozisyon bulursak 90 dakika kendimizi şanslı sayabiliriz.

O orta saha ile 1 tane pozisyon bulursak 90 dakika kendimizi şanslı sayabiliriz.

belhandayı oynatmak için sebep..

yerimde duramıyorum
gelsin su mac saati artık
:cimbom:

Bu sefer goruntulerde ciktik ama Cafu'dan yedigimiz golle ciktik.Mondragon ve Bulent gorunuyor.

Belhanda yine 4 ayak üstüne düştü.
Rocchi bela hakem.
Yayın yok.
Hay böyle işin.

smolov yok diyorlar.. sert mac olacak! bekleri cok kotu moskovanın! bunu kullanmalıyız!

Geri
Üst Alt