ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

OHHHHHH TSNİN ÜSTÜNDEN GEÇMİŞLER

Fernando orta saha da oynayacagina göre hoca Donk'u stopere ceker bana göre

Pek sevgili imparator Fatih Terim hocama saygım sevgim sonsuz lakin belhanda'yı ciddi ciddi oynatırsa üzer beni.
Bilemiyorum ağabey ya. Bence kesinlikle sahada olmaması gerekir ama Terim göndermek istiyorsa bile piyasa yapması için sahaya sürmek isteyebilir ondan kurtulmak için gerçi bu düşüncesinin ondan kurtulma isteğine ket vurma ihtimali daha yüksek bu düşüncedeyse o da farkındadır haliyle risk taşıdığının. Bilmiyorum bu gerekçe dışında sahada olması için bir neden yok en azından, ona muhtaç değiliz.

Maça gelince yaklaştıkça akılcı düşünceden uzaklaşıp, gaza geliyorum oyunculardan bağımsız. Açıkçası sakin düşündüğümde beklentim beraberlik ama bir yanımda sanki böyle Kopenhag maçı gibi sağlı sollu gelip tokat manyağı yapabiliriz gibi hayvani iç saha performansımızı düşünürsek gerçi oyun olarak gittikçe kaybettik rakibi ezmeyi ama skor olarak hala bir şekilde eziyoruz.

Mac yayını belli oldu mu?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kakaolu süt ve cevizli kurabiye please

Mac yayin haklarini FBTV aldi kimseye gostermiyeceklermis.

Bana sorarsanız takımın Belhandalı oynaması ile Belhandasız oynaması arasında fark yok. hatta Belhandalı çok az daha iyi diyebilirim. Yani satılması söz konusu ise hiç durulmasın derim ama elde kaldıysa oynatalım gitsin. Cezasını maddi olarak verirsek daha çok canını yakabiliriz.

Geri
Üst Alt