ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

Kadromuz iyi ama mariano ve maicon a güvenmiyorum arka hatta

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Moskva takimi galiba hem az Gol yiyor hemde az Gol atiyor. Arastirdigim kadar defansi cok agir, eger Rodrigues ve onyekuru gibi hizli adamlari devreye sokabilirsek bu maci rahat alabiliriz. Hava toplarinda iyiler, eren ile baslarsak bi eksik ile oynariz. Ve ilk golu biz atmaliyiz, sayet onlar sansa bala Duran toptan bir Gol atarsa, maci cevirmek zor olur.

Eger defansimiz hata yapmazsa, bu maci rahat aliriz ama defansa pek guvenemiyorum.

Eren ve sinani oynatan bu macta, maci satmis olur.

Simden yazim dedim, bu iki hiyar yerine bin kere onyekuru ve Feghouli diyorum.

İlerde Sinan-Onyekuru-Rodrigues üçlüsüyle başlayacakmış gibi bi his var içimde.

Defansta Ozan-Maicon tercihiyle Mariano-Linnes tercihinin direkt bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Ozan'ı oynatmaya karar verirse bence Linnes'i oynatır yine.

efsaneyi görecez

fernandes_5508.jpg

Belhanda kesinlikle, sinan ise mumkunse oynamasin.

Maci kafamda oynuyorum

Ilk yari Fernando'nun attigi gol ile 1-0 öne geciyoruz

Ikinci yarinin hemen basinda Rodrigues ile 2-0 yapiyoruz ve maci bu sekilde bitiriyoruz

Kelimelerin yerini eyleme bıraktıgı güne geldik.
Tehlikeli bölgede Fernandonun adamı belli. Allah yardımcımız olsun !
#BugünGünlerdenGalatasaray

İlk 10 dakika 4-0 geriye düşersek şaşırmam Kel Hasan'ın hakemi bıçakladığını bile görür gibiyim

işte bekledigim maç geldi. avrupa'da başarı bu takımın kuruluş gayesi o yüzden çok başka bir heyecan yaşarım avrupa maçlarında haydi başarılar galatasarayım.

Digiplay üyeleri de izleyebilecek mi ki? Gerçi daha hangi kanalda olduğu belli değil.

Geri
Üst Alt