ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

---------------------------------Nando-------------------------------
Mariano---------------Maicon-------------Serdar------------------Nagatomo
-----------------------------------Fernando----------------------------
Sinan---------------Belhanda----------------Ndiaye-----------------Garry
--------------------------------Eren-----------------------------------------

Olur..

Maicon,Belhanda,Eren ve Kanatta olan Sinan bizi kanser ederler

Fatih Terimin Mariano ile problemi olduguna inaniyorum. Maicon, mariano ve belhanda trabzon hezimeti sonrasi bence FT nin iyice kirmizi listesindeler. Ilk firsatta dehliycek.

Maicon ve Mariano nun oynayacagini pek sanmiyorum.

Bu maçı tribünde izlemek vardı 50 bin kişi ile beraber. Geçen Nisan ve Mayıs aylarında evimizde oynadığımız Trabzon, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarına gelmiştim ilk defa çok güzeldi gerçekten hala hatırladıkça mutlu oluyorum.

24 Ekimde oynanacak, gruptaki 3. maçımız olan Schalke maçına bilet bulabilirsem gelmeye çalışacağım.

Linnes in ilk 11 başlamasını isterim mariano defans yapamıyor çok adam kaçırıyor hücumu iyi ama defans ta çok yumuşak oyuncu

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Instagram'a hikaye atan taraftara degil 90 Dakika takimi destekleyecek taraftara ihtiyacimiz var

Instagram'a hikaye atan taraftara degil 90 Dakika takimi destekleyecek taraftara ihtiyacimiz var

Konsere gidince bütün konseri çekenleri, maça gidince bütün maçı çekenleri falan anlamıyorum yav. Bir iki tane foto çeker geçersin. Diğer türlü sen eğlenmeye gitmiyorsun ki, insanlara nasıl eğlendiğini göstermeye gidiyorsun.

The Champioooonnnnsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Ozledik beee, simdi kim bekleyecek 7.30 saat!!!!!!!!!!

Off-topic

Porto - Galatasaray maçı deplasman tribünü için nereden bilet bulabilirim?

Bugün inşallah biz bağırdığımız da paralı taraftar susturmaya kalkmaz.
''Oturun oturun'' diyen taraftar istemiyoruz gidin evinizde izleyin.

Miranchuk'un plase bir vuruşla Muslera'yı avladığını görüyorum.

Geri
Üst Alt