Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.555
- 23.982
- 3.723
Kralhanda oynarsa şüphesiz bize saplayacaktır yine. Ya verdiği bir pas, ya çalım denerken kaptırdığı bir top, ya da gördüğü bi kart ile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar tırt olur bence. Hem takım ateşlemez, hem bilet fiyatları ile tutku ters orantılı bir ilişki içerisinde belki işte Emre'nin pozisyonu gibi bir durum veya 2-3 atak yapabilirse takım taraftar bir sinerji yakalayabilir. Bu ua denen oluşum hala rakip hücum ederken ısrarla bayık marşlar mı söylüyor acaba?
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yenilecegiz gibi![]()
Forumun gamlı baykuşu konuştuğuna göre akşama soğuk duş etkisi yaşayacağız demektir.
Geçen sene takım da daha iyiydi ama özellikle başlangıçta 3 maça filan gittim sanırım o dönem bilmiyorum benim şahit olduğum en iyi dönemdi top rakipteyken. Tüm taraftarlar birlikte baskı kurarken, sahada ki oyuncularımız buna çok güzel eşlik edip adeta adam yiyecek gibi geliyordu ki hissediyordun rakip oyuncular kaçmak ve toptan kurtulmak istiyorlardı bir an önce ondandır ki heralde geri top kazanma süremiz çok azdır eminim o dönem çok rahat hataya sürüklüyorduk.Islık olayı geçen yıl bayağı iyidi topu kapana kadar durmuyorduk, bu yıl performansın düşeceğini söylemiştim kombine fiyatlarını görünce, ne kadar devam eder bilemiyorum.
Geçen sene takım da daha iyiydi ama özellikle başlangıçta 3 maça filan gittim sanırım o dönem bilmiyorum benim şahit olduğum en iyi dönemdi top rakipteyken. Tüm taraftarlar birlikte baskı kurarken, sahada ki oyuncularımız buna çok güzel eşlik edip adeta adam yiyecek gibi geliyordu ki hissediyordun rakip oyuncular kaçmak ve toptan kurtulmak istiyorlardı bir an önce ondandır ki heralde geri top kazanma süremiz çok azdır eminim o dönem çok rahat hataya sürüklüyorduk.
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orası kullanılmıyo şu anStadın karşısı ispark
Benim duyduğum pankart var sadece kareografi yokKoreografi varmış galiba.
Benim duyduğum pankart var sadece kareografi yok
Yav gecen gittim doğu resmen tiyatrocularla dolu. Ulan olay basit top rakip ayağına gecer ıslık bize gecer tezahurat. Her bok tv izler gibi izlenmez ki.Islık olayı geçen yıl bayağı iyidi topu kapana kadar durmuyorduk, bu yıl performansın düşeceğini söylemiştim kombine fiyatlarını görünce, ne kadar devam eder bilemiyorum.
Burdayiz foruma giremiyorum mobilden