ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

2621b446-de07-4cf2-ab7e-a7420469f921.webp

Muslera
Mariano-ozan-serdar-nagotomho
----fernando--ndiaye
Guemues-emrea.-garry
---_------------eren

Cikacak 11i ele gecirdim herkes fava atsin

ub.msji

Yayıncısı olmazsa şu maçın rezillik.

Öyle olunca yayın geliri de alamıyoruz deniyor. Bu da doğru ise resmen facia.

Biletler neden satilmiyor cok ilginc su maca gitmeyeceksin de hangi maca gideceksin? Sanki her yil CL oynuyoruz. Imkani olupta gitmeyen fanatik Galatasarayliyim demesin

Sürdürülebilir olsa oynardık zaten. O da anladı sürmeyeceğini alternatif aradı. Diziliş ve anlayış değiştirdi deplasman maçları için vs. Sonunda tek bildiğinin bu olduğu anlaşıldı.

Kalsaydı deplasmanda rezalet performans katlanarak devam edecekti.

İkinci yarı kırılma maçlarında iç saha da da kazanamayan bir takım olacaktı derken o enerji de kaybolacaktı zaten.

O kadar dominant olmasa da içeride dışarıda işleyen bir oyun bulmak daha yeğdir. Sonuçta 1 hafta üzülüp 1 hafta sevinmek mi genelde sevinmek mi önemli.

Ben zaten gönderilmesi taraftarıydım ve kendisini de sevmiyordum; ama o dönem ki futbolun hakkını vermem gerekiyor. Zaten birkaç ay önce de bu son yazdığına yakın manada bir post atmıştım.

Tudor'un o ilk haftalardaki futbol tarzını genele yaymak için bol alternatifli ve yakın seviyelerdeki oyunculardan oluşan bir kadro ihtiyacı var. Biz ise geçen sezon 12-13 oyuncuyla sezon bitirdik.

Yayıncısı olmazsa şu maçın rezillik.

Öyle olunca yayın geliri de alamıyoruz deniyor. Bu da doğru ise resmen facia.
O muhtemelen yalan. Trde gosterilmezse biraz kesinti olur onlarca ülkede Tv'de yer alan bir takim nasil pay almaz

ub.msji

O muhtemelen yalan. Trde gosterilmezse biraz kesinti olur onlarca ülkede Tv'de yer alan bir takim nasil pay almaz

ub.msji

Zaten inanmak istemiyorum böyle bir şeye. Yayını olmamasını geçtim 5 dakika bile geç girse skandaldır bu ülke için.

Herhangi bir ülkede Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi yayın haklarını alan kuruluş stadyumlara maç yayını için herhangi bir teknik ekipman (maç önü sunumlar hariç) götürmez. Bu sebeple Türk Telekom Stadyumu'nda dün hazırlık yapıldığına dair görüntüler paylaşılan kamyonların beIN Sports'a ait olduğu bilgisi doğru değildir.

-UEFA'nın yeni yayın prosedürüne göre Salı günleri kendi ülkesinin takımının oynadığı Şampiyonlar Ligi maçının şifresi olması zorunluluğu yayın hakkını satın alan kuruluşa bırakılmıştır.
@futbolverileri

2-1 kazanırız goller Onyekuru ve Serdar Moskova'nın golünü de Miranchuk atar ...

Görünen köy belli
Stad 43-44 bin civarında olucak
Insanlara da hak veriyorum. Şu maca tek bilet olarak gitmek imkansız gibi. Kombine büyük sans
Biletler neden satilmiyor cok ilginc su maca gitmeyeceksin de hangi maca gideceksin? Sanki her yil CL oynuyoruz. Imkani olupta gitmeyen fanatik Galatasarayliyim demesin

Alper bence de onur hakli

Artik insanlarin surekli maddi mevzulari sikayet konusu haline getirmesi bayginlik verdi

Ama bu olayda esas kabahatli kuluptur bana gore , o da ayri mesele

En ucuz bilet 150 TL, bir sonraki kategori 175 TL.
Bu miktarlar bile tek mac icin taraftarlik duygusu ile hareket eden birini zorlayacak miktarlar ve kendim kontrol etmedim ama, tahmin ediyorum ki kombinelerin en cok satildigi bölümlere ait.
Dolayisi ile bu fiyata satilan bilet sayisi da cok fazla degildir.
Ondan sonraki fiyatlar taraftar duygusundan cok, Galatasarayliyim ama alti üstü futbol müsabakasi olarak bakanlara hitap ediyor.
Bu düsüncede olanlar bu maca illaki gitmem gereken düsüncesinde olanlar degil.

Geri
Üst Alt