Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.492
- 73.490
- 5.188
En temizi ben maslak’a arabayı bırakıp oradan geçiyorum stadaOrası kullanılmıyo şu an
Cevrelerde değnekciler var. 15 tl para istiyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En temizi ben maslak’a arabayı bırakıp oradan geçiyorum stadaOrası kullanılmıyo şu an
Cevrelerde değnekciler var. 15 tl para istiyolar
Burdayiz foruma giremiyorum mobilden
Bilet fiyatlarini elestirenler hakli cikti . O zamanlarda bir bekleyin gorelim demistim , duruma gore kim hakli belli olur dediydim , sizin dediginiz cikti
Kombineden ziyade bu macin biletleri satilmamis , duruyor , cok kotu puan
1.000 TL ye bilet satabilirsin ama alinacaksa dogrudur bu fiyat , elde kalirsa degil
600 tl lik biletler duruyo şaka gibi
Bence tamamiyle Tudor'un futbol tarzıyla alakalı yav. O dönem 2011 Terim döneminden sonra bizim takımın maçlarında en keyif aldığım dönemdi. Sonra saçma sapan şeyler yaparak yok ettiydi o futbolu.
2013 sezonu hayal olduIsterse 10 bin bileti de tanesi 2.000 den satsinlar . Ben ona bakmam
Bakkal ahmet efendi ya da armator engin bey farketmez
Biletleri cikarttigin fiyattan satamiyorsan basarisizsindir , internetten baktim bazi bloklar bombos
2013 sezonu hayal oldu
Ucl'de full bi stad görmeyeli cok oldu
Çok abartılıyor bazı şeyler.
O dönem fizik yükleme sezon başına göre yapıldı erken açtığımız için hem lig hem Avrupa sezonunu. Takım Ağustos da form tutmuştu. Rakipler de hazır olmayan takımlar olunca eziyorduk.
Hazırlanış itibari ile klas pozisyon yoktu maçlarda yoksa.
Nitekim 7. Haftadan sonra düşmeye başladı enerji de. Deplasman da maç kazanamayan, içeri de daha bireysel performanslara Mariano-Feghouli uyumu, Gomis farkı vs bir takım olduk.
Rodrigues vs çok daha sınırlı katkı veriyordu. Çünkü içe kat eden değil çizgiye inip pas atan oyuncu olarak kullandık sadece. Takım aynı oyunu oynadı sadece. Hızlı kap, dengesiz yakalarsan gol at.
34 haftayı bu şekilde geçiremezsin. Benim PES’de bu şekilde 10 yıldır kendimden güçlü oyunu olan birini yenememe sebebim ile aynı sebepten.
Akbabuş nerde heis ve bu Eder tehlikeli bir herife benziyor Ozan'la başa baş kalması istenmeyen olaylara sebep olabilir.Muslera
Mariano Ozan Serdar Nagatomo
Fernando
Henry Belhanda Ndiaye Rodriguez
Eren
Muzaffer 11.
Çok abartılıyor bazı şeyler.
O dönem fizik yükleme sezon başına göre yapıldı erken açtığımız için hem lig hem Avrupa sezonunu. Takım Ağustos da form tutmuştu. Rakipler de hazır olmayan takımlar olunca eziyorduk.
Hazırlanış itibari ile klas pozisyon yoktu maçlarda yoksa.
Nitekim 7. Haftadan sonra düşmeye başladı enerji de. Deplasman da maç kazanamayan, içeri de daha bireysel performanslara Mariano-Feghouli uyumu, Gomis farkı vs bir takım olduk.
Rodrigues vs çok daha sınırlı katkı veriyordu. Çünkü içe kat eden değil çizgiye inip pas atan oyuncu olarak kullandık sadece. Takım aynı oyunu oynadı sadece. Hızlı kap, dengesiz yakalarsan gol at.
34 haftayı bu şekilde geçiremezsin. Benim PES’de bu şekilde 10 yıldır kendimden güçlü oyunu olan birini yenememe sebebim ile aynı sebepten.
Tabi kabahatin buyugu saticida , onda suphe yok
Ama koskoca istanbulda ve cevre illerde seneler sonra bu macta stadi doldurmazsa seyirci , kalkip da kimse "mevzu GS ise gerisi teferruattir.." demesin
Bu da bir gercek
Akbabuş nerde heis ve bu Eder tehlikeli bir herife benziyor Ozan'la başa baş kalması istenmeyen olaylara sebep olabilir.
Benim keyif almaktan kastettiğim şey toplu oyundan ziyade, top rakibe geçtiğindeki tepki süresiydi. Evet aynı oyunu belki 34 hafta oynayamayabiliriz; ama içerdeki maçların belli kısımlarında oynasak hoş olurdu.
Temizledim şimdilik sıkıntı yok bakalımreset at heis ya da cerez mi ne onlari temizle