ŞL 18/19 D Grubu M:1 | Galatasaray 3-0 Lokomotiv Moskova | MS | 18 Eylül | beIN Sports Haber

600 tl lik biletler duruyo şaka gibi
Bilet fiyatlarini elestirenler hakli cikti . O zamanlarda bir bekleyin gorelim demistim , duruma gore kim hakli belli olur dediydim , sizin dediginiz cikti

Kombineden ziyade bu macin biletleri satilmamis , duruyor , cok kotu puan

1.000 TL ye bilet satabilirsin ama alinacaksa dogrudur bu fiyat , elde kalirsa degil

Bence tamamiyle Tudor'un futbol tarzıyla alakalı yav. O dönem 2011 Terim döneminden sonra bizim takımın maçlarında en keyif aldığım dönemdi. Sonra saçma sapan şeyler yaparak yok ettiydi o futbolu.

Çok abartılıyor bazı şeyler.

O dönem fizik yükleme sezon başına göre yapıldı erken açtığımız için hem lig hem Avrupa sezonunu. Takım Ağustos da form tutmuştu. Rakipler de hazır olmayan takımlar olunca eziyorduk.

Hazırlanış itibari ile klas pozisyon yoktu maçlarda yoksa.

Nitekim 7. Haftadan sonra düşmeye başladı enerji de. Deplasman da maç kazanamayan, içeri de daha bireysel performanslara Mariano-Feghouli uyumu, Gomis farkı vs bir takım olduk.

Rodrigues vs çok daha sınırlı katkı veriyordu. Çünkü içe kat eden değil çizgiye inip pas atan oyuncu olarak kullandık sadece. Takım aynı oyunu oynadı sadece. Hızlı kap, dengesiz yakalarsan gol at.

34 haftayı bu şekilde geçiremezsin. Benim PES’de bu şekilde 10 yıldır kendimden güçlü oyunu olan birini yenememe sebebim ile aynı sebepten.

Isterse 10 bin bileti de tanesi 2.000 den satsinlar . Ben ona bakmam

Bakkal ahmet efendi ya da armator engin bey farketmez

Biletleri cikarttigin fiyattan satamiyorsan basarisizsindir , internetten baktim bazi bloklar bombos
2013 sezonu hayal oldu
Ucl'de full bi stad görmeyeli cok oldu

Muslera

Mariano Ozan Serdar Nagatomo

Fernando

Henry Belhanda Ndiaye Rodriguez

Eren​

Muzaffer 11.

En az 3-1 bizim bu maç.

Tudor döneminde pas yapmayı beceriyorduk, şu an oynamaya çalıştığımız yapıyla pek alakası yoktu oynadığımız oyunun.

O dönem fizik yükleme sezon başına göre yapıldı erken açtığımız için hem lig hem Avrupa sezonunu. Takım Ağustos da form tutmuştu. Rakipler de hazır olmayan takımlar olunca eziyorduk.

Nitekim 7. Haftadan sonra düşmeye başladı enerji de. Deplasman da maç kazanamayan, içeri de daha bireysel performanslara Mariano-Feghouli uyumu, Gomis farkı vs bir takım olduk.

Rodrigues vs çok daha sınırlı katkı veriyordu. Çünkü içe kat eden değil çizgiye inip pas atan oyuncu olarak kullandık sadece. Takım aynı oyunu oynadı sadece. Hızlı kap, dengesiz yakalarsan gol at.

34 haftayı bu şekilde geçiremezsin. Benim PES’de bu şekilde 10 yıldır kendimden güçlü oyunu olan birini yenememe sebebim ile aynı sebepten.

Benim keyif almaktan kastettiğim şey toplu oyundan ziyade, top rakibe geçtiğindeki tepki süresiydi. Evet aynı oyunu belki 34 hafta oynayamayabiliriz; ama içerdeki maçların belli kısımlarında oynasak hoş olurdu.

Katılmadığımı, Avrupa'dan bazı örneklere yakın bir futbol anlayışı olduğunu ve Karabük örneğinin de meselenin erken sezon açma tezini çürüttüğünü düşünüyorum ALpay ama bunu başka bir konuda uzun uzun futbol sohbetinde tartışalım :)

Görünen köy belli
Stad 43-44 bin civarında olucak
Insanlara da hak veriyorum. Şu maca tek bilet olarak gitmek imkansız gibi. Kombine büyük sans
Tabi kabahatin buyugu saticida , onda suphe yok

Ama koskoca istanbulda ve cevre illerde seneler sonra bu macta stadi doldurmazsa seyirci , kalkip da kimse "mevzu GS ise gerisi teferruattir.." demesin

Bu da bir gercek

Akbabuş nerde heis ve bu Eder tehlikeli bir herife benziyor Ozan'la başa baş kalması istenmeyen olaylara sebep olabilir.

Akfield yedekte heis biraz gyme gitmesi lazim kendisinin ozan hususundada haklisin yani ama maiconun oynamasina da cok razi degilim isin asli ama dogru olan onun oynamasi olur (ozan altina z.cabilir heycandan)

Benim keyif almaktan kastettiğim şey toplu oyundan ziyade, top rakibe geçtiğindeki tepki süresiydi. Evet aynı oyunu belki 34 hafta oynayamayabiliriz; ama içerdeki maçların belli kısımlarında oynasak hoş olurdu.

Sürdürülebilir olsa oynardık zaten. O da anladı sürmeyeceğini alternatif aradı. Diziliş ve anlayış değiştirdi deplasman maçları için vs. Sonunda tek bildiğinin bu olduğu anlaşıldı.

Kalsaydı deplasmanda rezalet performans katlanarak devam edecekti.

İkinci yarı kırılma maçlarında iç saha da da kazanamayan bir takım olacaktı derken o enerji de kaybolacaktı zaten.

O kadar dominant olmasa da içeride dışarıda işleyen bir oyun bulmak daha yeğdir. Sonuçta 1 hafta üzülüp 1 hafta sevinmek mi genelde sevinmek mi önemli.

Cok gol olmaz. 1-0 aliriz ya da 1-1 biter. Iki takimda hucum hattinda cok etkili degil. Forvet hattinda sikinti var.

Galatasaray’ın Avrupa kupaları tarihinde İstanbul’da oynadığı ilk maçın kadrosu - 1956

DnX8KbIW0AAfZWt.jpg

Geri
Üst Alt